Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" MADE IN U.S.A.- ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Μέλη του «Κινήματος της 6ης Απριλίου» στην Αίγυπτο παραδέχονται ότι έλαβαν χρήμα και τεχνογνωσία από αμερικανικές MKO (βλ. Σόρος), εν γνώσει τους ότι οι Αμερικανοί εκπαίδευαν ταυτόχρονα και τον αντίπαλο… Οι – με μορφή ντόμινο – εξελίξεις στον αραβικό κόσμο επιβεβαιώνουν τον φανερό πλέον ρόλο ενός προσώπου που το όνομα του ακούγεται παντού και παντοιοτρόπως (προσφάτως μάλιστα συναντήθηκε και με τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ). Αναφερόμαστε στον Τζωρτζ Σόρος, τον πιο επικίνδυνο υπέρ-πολιτικό παράγοντα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της Νέας Τάξης και της διεθνούς εξωκυβερνητικής διαπλοκής...


Ως γνωστόν, η Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια υπήρξαν για πολύ καιρό η αγαπημένη «παιδική χαρά» του ουγγροεβραίου μεγιστάνα. Μέσω του Ιδρύματος Open Society, το οποίο έχει παρακλάδια στις περισσότερες χώρες της περιοχής, ο Σόρος κατέστη ένας ξεχωριστός παράγων στις πολιτικές εξελίξεις εντός των κρατών που δημιουργήθηκαν μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας.


Ιδιαίτερα δε, ενεπλάκη στο πολιτικό σκηνικό των Σκοπίων και στήριξε τις ανιστόρητες απαιτήσεις τους για το όνομα, στη συνέχεια όμως ενίσχυσε και τις αποσχιστικές τάσεις των Αλβανών στο Τέτοβο.


Σειρά πήραν τα κράτη του αραβικού κόσμου: τηλεγραφήματα του Wikileaks αποκαλύπτουν τον διπλό ρόλο των ΗΠΑ και του Σόρος, με τη μόνιμη χρηματοδότηση των απανταχού «αντιφρονούντων».  


Τα αμερικανικά χρήματα (βλ. Σόρος) φτάνουν στους Άραβες αποδέκτες τους με διάφορους τρόπους. Στην περίπτωση της Συρίας η ροή τους διοχετεύθηκε σε οργανώσεις εξόριστων αντικαθεστωτικών, στις δε «φιλικές» προς τις ΗΠΑ χώρες, δηλαδή σε Αίγυπτο, Μπαχρέιν και Υεμένη, ανοικτά δραστηριοποιούνταν διάφορες ΜΚΟ.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε πρόσφατα και στην Αίγυπτο: ένας Βάσκος-μέλος της ΟΤΠΟΡ, είχε πιάσει δουλειά στο «Κίνημα της 6ης Απριλίου», μέλη του οποίου σε συνεντεύξεις τους παραδέχονται ότι έλαβαν χρηματοδότηση και εκπαίδευση από αμερικανικές MKO (βλ. Σόρος), πράγμα που τους παραξένεψε, εφόσον οι Αμερικανοί εκπαίδευαν ταυτόχρονα και τους διώκτες τους. Κάτι που, επίσης, έχει ήδη επισημανθεί είναι το κοινό μοτίβο που ακολουθούν οι άνθρωποι της ΟΤΠΟΡ. Η χρήση του Διαδικτύου (Facebook, Twitter και διάφορων μπλογκ), οι λεπτομέρειες στις καλοστημένες ιστοσελίδες, τα ίδια σύμβολα, κινήματα με ονόματα ημερομηνιών και ”επαναστάσεις” λουλουδιών, δέντρων και χρωμάτων (σ.σ.: των Ρόδων στη Γεωργία, του Κέδρου στον Λίβανο, της Τουλίπας στο Κιργιστάν, η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία), η ίδια γραφιστική τεχνική στις ιστοσελίδες. Οφθαλμοφανής ομοιότης.


Το Wikileaks αποκάλυψε ότι πολλοί από τους αντιφρονούντες έλαβαν εκπαίδευση για τη χρήση της τεχνολογίας των νέων μέσων, παρακολουθώντας, για παράδειγμα, σχετικό σεμινάριο το 2008 στη Νέα Υόρκη, στο οποίο χορηγοί ήταν, μεταξύ άλλων, η Google, το Facebook και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και φυσικά ο Τζωρτζ Σόρος…Δυστυχώς, η Ελλάδα ανήκει πλέον στην κατηγορία των κρατών-στόχων, και τα νόμιμα συμφέροντά της πλήττονται από τον Σόρος. Ας είναι καλά ο ανθέλλην Γιωργάκης. Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να αντισταθεί! Σύμμαχός μας η νοημοσύνη μας, το ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες και ποτίζει την ψυχή μας, το πνεύμα και οι ηθικές αρχές μας…


Πηγη Δεν υπάρχουν σχόλια: