Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ.!

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., κ. Τασούλας: «αυτή η σύμβαση είναι μια αναπόφευκτη σύμβαση, αυτό το δάνειο είναι ένα αναπόφευκτο δάνειο»

Το…αιφνίδιο σοκ που προκάλεσε η εξαγγελία διενέργειας δημοψηφίσματος στους πανικόβλητους, και πολλάκις γιαουρτωμένους, καρεκλοκένταυρους του Ελληνικού κ(υ)νοβουλίου, κατέστη ιδανική περίπτωση, μιας και συνεχίζουν να πέφτουν οι μάσκες αυτών που οδηγούν την πατρίδα μας στα βράχια. Σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ενεμφανίσθη ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας-παράγκας, ο οποίος δήλωσε: «αυτή η σύμβαση είναι μια αναπόφευκτη σύμβαση, αυτό το δάνειο είναι ένα αναπόφευκτο δάνειο.

Δεν παύουμε να χρειαζόμαστε την ροή χρημάτων προς τη χώρα (…..) αλλά κανείς δεν μας εμποδίζει να ακολουθήσουμε μια σωστή πολιτική» συμπληρώνοντας ότι «υπάρχουν περιθώρια για επαναδιαπραγμάτευση, δεν θα γίνουν όμως μαγικά…». Σε απλά ελληνικά: Γιωργάκης και Αντώνης, στο ίδιο θέατρο πρωταγωνιστές!

Μην απορείτε, λοιπόν, γιατί ουδείς εκ των εκλεγμένων, από τους εξαπατημένους Έλληνες ψηφοφόρους, αντιπροσώπων δεν θέλει το δημοψήφισμα. Διότι ένα «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση θα είναι δεσμευτικό για την επερχόμενη και έξωθεν οριζόμενη κυβέρνηση του Antonis Samaras. Ένα «ΟΧΙ» που θα χαλάσει τα εφαρμοζόμενα σχέδια της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Σας αφήνουμε για το τέλος τον επίλογο των δηλώσεων του κ.Τασούλα: «η Νέα Δημοκρατία είναι εγγυητής για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας». Και εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Διότι μας επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι η δήθεν «αντιμνημονιακή» γραμμή της “νέας” ΝΔ είναι μια ωραία μασκαράτα από τους, ασκούντες πολιτικαντισμό, ενοίκους της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας. Των ενοίκων που θα τιμήσουν τις υπογραφές του Παπανδρέου…

πηγή: http://elnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: