Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!


“Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια κυβέρνηση και την χρειαζόμαστε τώρα. Αυτά ήταν τα αποφθέγματα του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου. Και τα κατάφερε. Ο Γιώργος Παπανδρέου φεύγει θριαμβευτής. Επετέλεσε το έργο του στο ...ακέραιο.
Διέλυσε τις δομές της Εθνικής διακυβέρνησης βυθίζοντας το πολιτικό σύστημα (που τον ακολούθησε πρόθυμα) στην σήψη και άνοιξε την κερκόπορτα για το “Θηρίο”. Αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η διακυβέρνηση του κυρίου Παπαδήμου. Θα το καταλάβουμε (δυστυχώς) κατόπιν εορτής. Εκτός εάν υπάρξει η κίνηση που είχαμε περιγράψει από τον Νοέμβρη του 2009 όταν αποκαλύπταμε τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν. Η άμεση συγκρότηση ενιαίου πατριωτικού μετώπου από τα υγιή στοιχεία του πολιτικού συστήματος.
Αυτούς που δεν εκβιάζονται διότι δεν έβαλαν ποτέ το χέρι στο μέλι, αυτούς που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους.
“We need native resistance and we need it fast”.
Η γνωστή MRB, ρίχνει την ταφόπλακα:
Με τίτλο “Διώχνουν τον Γιώργο και από αρχηγό!” και αποκαλυπτική έρευνα της ΜRB κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η RealnewsΌπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση η βάση του ΠΑΣΟΚ στέλνει ηχηρό μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου καθώς, το 58,3% των ψηφοφόρων του κόμματος ζητεί την αποχώρησή του και από την ηγεσία της παράταξης! Επικρατέστεροι στην κούρσα της διαδοχής εμφανίζονται οι Βενιζέλος και Λοβέρδος.

Επίσης, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση “καταρρέει το ΠΑΣΟΚ” καθώς το 11,9 % των πολιτών δηλώνει ότι θα το ψήφιζε, έναντι 18,6% στις 4 Σεπτεμβρίου. Διαπιστώνεται και υποχώρηση της ΝΔ 1,9% από την προηγούμενη μέτρηση, καθώς το 21,8% των ερωτηθέντων επιλέγει το κόμμα του Α. Σαμαρά. Παράλληλα καταγράφεται και αλλαγή σκηνικού καθώς το 68% των Ελλήνων θεωρεί ότι μόνο με κυβερνήσεις συνασπισμού μπορούν να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: