Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!


ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"...

Απόφαση κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", που παραβιάζει κατάφορα το δικαίωμα επιλογής θρησκείας και τα θρησκευτικά πιστεύω των χριστιανών! Γιατί δεν απαγορεύεται η μουσουλμανική ενδυμασία; Γιατί δεν απαγορεύεται το τσαντόρ; Γιατί δεν απαγορεύεται οτιδήποτε και οποιαδήποτε ένδυση ανήκει σε άλλες θρησκείες; Η Ευρώπη αρχίζει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, δηλαδή την επιθυμία ισοπέδωσης του χριστιανισμού. Xθες (4/9/2012) το ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων "Δικαιωμάτων", απεφάνθη σχετικά με το αν ένας εργοδότης έχει το "δικαίωμα" να καταπατά το επίσης ανθρώπινο δικαίωμα του χριστιανού υπαλλήλου του, να έχει κρεμασμένο στον λαιμό του τον Τίμιο Σταυρό. Με βάση λοιπόν την ευρωσιωνιστική αντίληψη για το τί σημαίνει "ανθρώπινο δικαίωμα", το προαναφερθέν δικαστήριο αποφάσισε ότι ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει τον υπάλληλο που θα επιμείνει να "προκαλεί τους πελάτες" φορώντας το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού.

Η παραπάνω απόφαση ήταν η κατάληξη της προσφυγής τεσσάρων Βρετανών πολιτών οι οποίοι είχαν απολυθεί απο τις εργασίες τους επειδή τόλμησαν να έχουν κρεμασμένο στο λαιμό τους τον Τίμιο Σταυρό (μία εξ αυτών των πολιτών εργαζόταν στις βρετανικές αερογραμμές).

Αν λοιπόν αυτό το δικαστήριο λειτουργούσε έστω και με βάση τους δικούς τους ευρωνόμους και συνθήκες τότε δεν θα είχε μπεί στην διαδικασία να ερμηνεύσει με αντιχριστιανικό τρόπο τα άρθρα 9 και 14 της σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέγοντας με απαράδεκτο νομικά τρόπο ότι:

"Η Σύμβαση προστατεύει τα δικαιώματα των ατόμων να εκδηλώνουν τη θρησκεία τους εκτός της επαγγελματικής τους σφαίρας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο πλαίσιο της εργασίας του ένα άτομο μπορεί να επιμείνει στο να είναι σε θέση να εκδηλώνει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο θέλει". Είναι ηλίου φαεινότερον πως αυτό το σκεπτικό της απόφασης, είναι καθαρά ευθυγραμμισμένο στην ταλμουδικής έμπνευσης μασονική αντίληψη περί θρησκευτικών δικαιωμάτων και φυσικά στα δόγματα της Νέας Εποχής. Ακόμα και αν κάποιος είναι άθεος και ως εκ τούτου η απόφαση αυτή του είναι παντελώς αδιάφορη, μπορεί να διακρίνει το προφανές, ότι δηλαδή το δικαστήριο αυτό πρέπει σύντομα να αλλάξει ονομασία και να μετονομασθεί σε "δικαστήριο εργοδοτικών - σιωνιστικών δικαιωμάτων". Λες τα παρατηρητήρια,οι ΜΚΟ κλπ "ευαίσθητοι" να βγάλουν ανακοίνωση που θα καταδικάζουν την απόφαση; Ρητορικό το ερώτημα.

πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: