Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 5Η ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.



  

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.


ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : 

"Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο Σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας. Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς.
Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.
Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, τρόικα, τράπεζες, μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας. Άμεση δημοκρατία τώρα. Ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια. Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ".
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ.

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: