Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ 250.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ
"ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ" ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 250.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ!!!


ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ Ο Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ Ο ΛΑΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 850 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΖΗΤΟΥΝ 250.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ.


ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2003-2007.


ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.


ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ Ζ' ΨΗΦΙΣΜΑ, Η ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΠΑΓΩΣΑΝ" ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ-ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΣ- ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Δ. ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Φ.ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ.


ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.


ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ:

«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
                                                                                                            
                                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ                                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια: