Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ  ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ. 


ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ!!! ΤΟΤΕ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ :

  
                                                                


ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Ή ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ 4 ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ( Π.Χ. ΕΛΟΝΟΣΙΑ).
ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια: