Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : " ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ "


Για δολοφονικά στοιχεία που κυκλοφορούν ασύδοτα έκανε λόγο ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο parapolitika.gr, για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του άτυχου άνδρα, που συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα.


"Δυστυχώς, με την δολοφονία του συμπατριώτη μας σήμερα τα ξημερώματα επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι έχουν πει. Ότι δηλαδή η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι ανεξέλεγκτη και ότι πολλά δολοφονικά στοιχεία κυκλοφορούν ασύδοτα." ανέφερε χαρακτηριστικά


Σχετικά με την απογευματινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε: Πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πειοχής στην οποία βεβαίως και συμμετείχαν οπαδοί μας. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, στην συγκεκριμένη περιοχή είμασταν τρίτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές".


Αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν και στο γεγονός ότι κάποιοι ενέπλεξαν σ' αυτά την Χρυσή Αυγή, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε: "Η απάντησή μου σ' αυτό είναι τα λόγια ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι βλέπετε παντού Χρυσαυγίτες, κι όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη, θα γίνουν, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε".


πηγή: http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: