Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ - ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 Μ.Μ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΟΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΡΙΨΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ.


ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΞΥΛΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!


ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΦΚΑΣ, ΑΠΟ "ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΖΗΛΟ" ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΚΩΣΗ ΣΠΛΗΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΠΛΗΝΕΚΤΟΜΗ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΡΙΣΙΜΗ.


Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΠ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ "ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΙΣΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΙΜΑΤΩΜΑ".
Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ 15 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.


ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ 12 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΧΡΗΣΗ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΩΝ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Α. ΚΑΙ 18 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.


ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ.


ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: