Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΝΑΡΙΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Ανατροπή στα μέχρι σήμερα δεδομένα φέρει η γνωμάτευση του ιατροδικαστή για τον τραυματισμό του 31χρονου Γιάννη Καυκά κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε.
 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο νεαρός χτυπήθηκε δύο φορές από αμβλύ και σκληρό αντικείμενο στο κεφάλι. Τα δύο αυτά χτυπήματα προκάλεσαν το υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον άτυχο Γιάννη Καυκά και είναι αδύνατον να προκλήθηκαν από γκλομπ.

Η αποκάλυψη αυτή ανατρέπει τις μέχρι σήμερα υποψίες ότι ο νεαρός είχε χτυπηθεί από τα γκλόμπς της αστυνομίας τα οποία είναι κατασκευασμένα ελαστικό υλικό. Ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε παλιό γκλομπ με ανάποδα τη λαβή, το περίβλημα είναι ελαστικό και η μεταλλική βέργα στη βάση της είναι αλουμινένια κι όχι σιδερένια για πρακτικούς λόγους μείωσης του βάρους. Συνεπώς, ακόμα και το παλαιό γκλόμπ δεν θα μπορούσε να επιφέρει αυτού του είδους τα τραύματα.

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση του σεναρίου να χρησιμοποιήθηκαν οι ατομικοί μικρού μεγέθους πυροσβεστήρες που φέρουν ορισμένοι άνδρες των ΜΑΤ, αυτοί όπως αποδείχτηκε είναι "κοντοί" με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ούτε ως αμυντικό, αλλά ούτε ως επιθετικό όπλο.

Μία πιθανότητα που ενισχύεται από την διάγνωση του ιατροδικαστή είναι τελικά ο άτυχος νέος να χτυπήθηκε κατά λάθος από τους άλλους διαδηλωτές διότι ήταν και οι μόνοι στη διαδήλωση που κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα. πηγή: defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AS POUME STO PARAKATW VIDEO PWS XRISIMOPOIEITAI O PUROSVESTIRAS? MIPWS TON VLEPEIS PANW STO KEFALI? LEW EGW....
http://www.youtube.com/watch?v=BEz5J5ks_Zg

ΔΑΜΟΚΛΗΣ είπε...

ΕΓΩ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ...ΟΧΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.