Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!


 
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ολλανδική προβοκάτσια

Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην...Ελλάδα».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και σύνολο νησιών». 

«Η ελληνική κυβέρνηση» συνεχίζει το δημοσίευμα θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ καθώς και τα λιμάνια της χώρας σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ορισμένους αερολιμένες.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει ότι οι Έλληνες διπλωμάτες, «σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους αφού τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικό καθαρισμού».


Δεν υπάρχουν σχόλια: