Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ) ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.


ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΘΗΝΑ



ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΑΤΡΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ
Αγανακτησμένοι και στη Λάρισα

ΛΑΜΙΑ

ΒΟΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ( ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ).

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

3 σχόλια:

Capitan Volk είπε...

μόνο έλληνες αγανακτησμένοι;... οι μετανάστες μπορούν να έρθουν; ή δεν έχουν δικαίωμα να αγανακτήσουν;

ComicsPthirusPubis είπε...

Συμφωνώ! Έλληνες πολίτες είναι κι αυτοί και τους καίει το ζήτημα το ίδιο με εμάς τους ιθαγενείς. Στην Θεσσαλονίκη είχε και ξένους στην διαδήλωση και οι ελληνικές σημαίες ήταν 2 (δύο) σε 5000 κόσμο. Τις μαζέψανε γιατί ο κόσμος τους ρωτούσε ειρωνικά αν παίζει η εθνική Ελλάς... Το ζήτημα είναι πανευρωπαϊκό, αν όχι παγκόσμιο οπότε καλά είναι να κοιτάμε και λίγο πέρα από τα όρια της αυλής μας!

Joan the Rough Cat είπε...

ξενέρωμα.

έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα?
με "αυθόρμητες" βολτίτσες στη παραλία?