Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΚΑΡΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!!!

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΕΘ, ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 


Η ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΜΚΑ, ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ..."ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ. ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ. 


ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ Θ Α ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΔΥΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. 


ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, Η ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ(!!!) ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 


ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ. ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΗ. ΤΙ ΘΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΛΠ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ! 


ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠ RFID ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. 


ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ARD ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΚΕΡ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ SCANNER ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ), ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΥΣ.
ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ - ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: