Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΟΧΙ...155 ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ ΠΟΡΕΙΑ...

Η κυβέρνηση και μόνο αυτή είπε το μεγάλο ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο και στα απάνθρωπα μέτρα που επιβάλει.Αν θα κατορθώσει να τα επιβάλει είναι ένα άλλο θέμα. Το κίνημα δεν πληρώνω το Σεπτέμβριο, πιθανόν να λάβει διαστάσεις κοινωνικής επανάστασης, όχι επειδή ξαφνικά θα γίνουμε επαναστάτες,αλλά επειδή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε! 


Πολύ σύντομα θα μάθουμε αν το μεγάλο ΝΑΙ αφορούσε τη παράταση ζωής της ελληνικής οικονομίας ή την οριστική καταστροφή της χώρας. Μέσα σε μία Βουλή “περικυκλωμένη” από αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές και “πνιγμένη” στα χημικά και τα δακρυγόνα, μόνο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής, επέμεινε στις απόψεις του και ψήφισε όχι. 


Στην Ελλάδα πάντως την ιστορία την έγραψαν τα ΟΧΙ!

Τι φέρνει η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου; Στους πολίτες της ετοιμοθάνατης μεσαίας τάξης βέβαιη οικονομική δυσπραγία και υποβάθμιση των όρων διαβίωσης οι οποίοι απλά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αξιοπρεπείς και τίποτα παραπάνω.

Για όσους δεν ανήκουν καν στη μεσαία τάξη, τους απλούς εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, η δυστυχία είναι εξασφαλισμένη. Μένει να διαπιστώσουμε για πόσα χρόνια θα ζήσουν στην οικονομική ανέχεια.

Όσο για τους πραγματικά εύπορους πολίτες αυτής της χώρας; Οι νόμοι αυτού του κράτους, δεν τους αφορούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μεσοπρόθεσμο στις νήσους Κέϋμαν δεν ψηφίζονται. 
πηγή: onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: