Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Η BILDEBERG ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ"


Μια μέρα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της "παγκόσμιας ελίτ", της Λέσχης Bilderberg, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, είχε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν πως η "μυστική" αυτή ομάδα, κρύβεται πίσω από τις περισσότερες κρίσιμες παγκόσμιες υποθέσεις.
  
Μάλιστα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του καθηγητή, Andrew Kakabadse, ο οποίος υπογράμμισε ότι, η Bilderberg, έχει "ιδιωτικό" και όχι μυστικό χαρακτήρα.

Στις 13 Ιουνίου, Andrew Kakabadse, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Cranfield School of Management, μίλησε για τη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, με αφορμή το ετήσιο γεγονός της συνεδρίασής της, όπου η παγκόσμια ελίτ συναντάται, για να συζητήσει τα προβλήματα του κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Kakabadse παραδέχθηκε ότι οι συνωμοσιολόγοι, παρά το γεγονός ότι, πολλές φορές, είναι "περισσότερο ενθουσιώδεις", απ'όσο πρέπει, σε αρκετές περιπτώσεις "έχουν κάποιο δίκιο".

ΣΧΟΛΙΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ...ΟΙ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ" ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ     (ΑΝ ΟΧΙ) ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ..."ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ" ΕΙΝΑΙ...
πηγή: http://www.liako.gr/intro/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: