Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΡΧΙΑ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επειδή τελευταία βλέπουμε γεγονότα παγκοσμίως που δεν έχουν ξαναγίνει, και επειδή όλα εις βάθος κρύβουν μια ιδέα, την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που τόσο πολύ εξυμνούν τα τάγματα των χειραγωγών του πλανήτη, θέλω να εκφράσω την άποψή μου για αυτά τα γεγονότα, χωρίς να θέλω να επηρεάσω την άποψη κανενός...Μόνο να δείξω μια άλλη οπτική γωνία...:


 Θα ξεκινήσω με δύο κάρτες από το γνωστό πλέον παιχνίδι illuminati card game, το οποίο πολλές φορές μας έχει επιβεβαιώσει την ταύτισή του με τα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη, γεγονότα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της "ελίτ"..!

Έχουμε λοιπόν :

Στην κάρτα αυτή βλέπουμε ειρηνιστές ή ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά ή με στόχο την ειρήνη να χτυπούν έναν αστυνόμο...
Το κειμενάκι απο κάτω σε μετάφραση λέει: Διαλύουμε τα κινηματα βίας και εξέγερσης, και ελέγχουμε κινήματα που επιζητούν την ειρήνη...
Αν σκεφτείτε ότι το κινημα των αγανακτισμένων ξεκίνησε απο το ισχυρό όπλο χειραγώγησης μαζικών συνειδήσεων το FACEBOOK και αφορά όλα τα κράτη σε όλο τον κόσμο, αν σκεφτείτε ότι είναι ένα ειρηνικό κίνημα που επιζητά ειρήνη και ελευθερία σε όλο τον κόσμο, ένα και μόνο συμπέρασμα βγαίνει...όλο αυτό παραχωρεί έδαφος για να προωθηθεί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση!
Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι στο 10ο πρωτόκολλο από το βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών" λέει περιληπτικά ότι: ο κόσμος θα κουραστεί από την αδυναμία των πολιτικών συστημάτων σε κάθε χώρα, και θα αγανακτίσει, και θα εξεγερθεί στο όνομα της ειρηνης...τότε θα είναι η ευκαιρία να επιβληθεί μια σωτηρία...η Παγκόσμια Διακυβέρνηση!!!

Η επόμενη κάρτα: 
Η κάρτα αυτή δίνει ένα όργανο τάξης και ασφάλειας (αστυνομία) και έναν αναρχικό...διαφαίνεται καθαρά ότι βαδίζουν πάνω σε μια σκακιέρα και κάποιος τους κινεί..!
Αν σκεφτούμε ότι η αναρχία πρεσβεύει την ελευθερία, την αγανάκτηση απο τα πολιτικά συστήματα και την σάπια Δημοκρατία, την ισότητα και την κατάργηση συνόρων και είναι κατά του εθνικισμού και πατριωτισμού, μπορούμε να καταλάβουμε ότι συμβαδίζει με την ιδέα της Παγκοσμιας Διακυβέρνησης...Η αναρχία φτιάχτηκε για να προωθήσει το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, καθώς είναι μια προσωποποίηση της κούρασης και της αγανάκτησης των λαών από τα επίτηδες αδύναμα συστήματα...
Και οι δύο αυτές κάρτες ταυτίζονται με αυτό που συμβαίνει τελευταία και με το αναρχικό - ειρηνιστικό κίνημα των αγανακτισμένων...
Το είπε και ο Παπανδρέου άλλωστε...ότι το κίνημα αυτό επιζητά μια πιο δημοκρατική διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο...!!!
Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε  ότι θέλουν να μας επιβάλλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: