Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


Όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε εδώ και σχεδόν 48 ώρες έχει σιγήσει το έγκριτο ιστολόγιο HellenicRevenge. Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως εδώ και καιρό δεχόταν απειλές η διαχείριση του από την «Σέχτα επαναστατών» μια ακόμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ τρομοκρατική οργάνωση που η νέα τάξη εφηύρε για να βγάζει από την μέση όσους δεν μπορεί να βγάλει αλλιώς (θυμηθείτε την δολοφονία Γκόλια).
Εμείς ελπίζουμε να μην έχει συμβεί ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ τίποτα στους διαχειριστές του HellenicRevenge διότι αυτό θα καταδείκνυε τους νεοταξίτες που μας κυβερνούν ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ διότι:
1) Έχουμε εμπεδώσει άριστα πως οι υποτιθέμενες τρομοκρατικές οργανώσεις δεν είναι τίποτα άλλο από εκτελεστές πράκτορες του συστήματος.
2) Αν χτυπηθεί και άλλο μέλος της ανεξάρτητης πατριωτικής οικογένειας αυτό δεν θα σημαίνει «έτυχε» αλλά μάλλον θα σημαίνει «πέτυχε».
3) Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξέρουμε οι υπόλοιποι ότι είμαστε οι επόμενοι.
Συνεπώς όλο αυτό θα σημαίνει πως όποια αδέσμευτη πατριωτική φωνή τολμάει να εναντιώνεται στο σύστημα και στο κράτος αυτομάτως θα πρέπει να φοβάται και για την ίδια της την ζωή!
ΟΜΩΣ...
α) Αυτό παραβαίνει ρητά την συμφωνία της ΒΑΡΚΙΖΑΣ και συγκεκριμένα το άρθρο 1, η οποία είναι κομμάτι του Συντάγματος μας σύμφωνα με την συντακτική πράξη η οποία φαίνεται στην φωτογραφία της εφημερίδας της κυβέρνησης και η οποία συμφωνία είναι μια σύμβαση ανάμεσα στην Ελληνική κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό προκειμένου να λήξει ο ΕΝΟΠΛΟΣ αγώνας του λαού.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 1 γράφεται ότι:
«ΑΡΘΡΟΝ 1ον
Ελευθερίαι
Η κυβέρνησις θα εξασφαλίση, σύμφωνα προς το Σύνταγμα και τα απανταχού καθιερωμένας Δημοκρατικάς αρχάς, την ελευθέραν εκδήλωσιν των πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων των πολιτών, καταργούσα πάντα τυχόν προηγούμενον ανελεύθερον Νόμον. Θα εξασφαλίση επίσης, την απρόσκοπτον λειτουργίαν των ατομικών ελευθεριών, ως του συνέρχεσθαι, του συνεταιρίζεσθαι, και της διά του τύπου εκφράσεως των στοχασμών. Ειδικώτερον η κυβέρνησις θα αποκαταστήση πλήρως τας συνδικαλιστικάς ελευθερίας.»
β) Αυτό εκπίπτει επίσης στο άρθρο 120 του Συντάγματος παρ. 4 «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Συνεπώς και στο διαταύτα ο καθής αντιλαμβάνεται πως σε περίπτωση που απειληθεί η ζωή και η υγεία και η ασφάλεια μερίδας του Ελληνικού λαού από το κράτος προκειμένου να σταματήσει να εκφράζει ελεύθερα τις πατριωτικές του ιδέες και να τις διακινεί, αυτό δίνει το δικαίωμα και την υποχρέωση στην μερίδα αυτή στην Ένοπλη Εθνική Αντίσταση.
Ελπίζουμε λοιπόν πως η βλακεία κάποιων δεν φτάνει ως το σημείο αυτό διότι ενδεχομένως κάποια μερίδα του πληθυσμού να αισθανθεί ότι απειλείται και να προσπαθήσει να αμυνθεί με όποιο μέσο μπορεί για να υπερασπίσει την ζωή του και τα ιδανικά του. Αυτό θα σήμαινε πως κάποιοι υποσκάπτουν σκόπιμα την Εθνική μας ασφάλεια και προσπαθούν διακαώς να δώσουν ενδεχομένως σε κάποιους άλλους το πάτημα να καταφύγουν σε ΕΝΟΠΛΗ δράση και αυτό μόνο ΒΛΑΚΕΙΑ και ανικανότητα από πλευράς κυβερνώντων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Ευχόμαστε λοιπόν η διαχείριση του HellenicRevenge να χαίρει άκρας υγείας και να μην της έχει συμβεί κάποιο «ατύχημα» διότι ήδη οι Έλληνες Πατριώτες έχουν αρχίσει να σκέφτονται…. κακά πράγματα.
Αναμένουμε.

Αναδημοσίευση από: http://www.elliniki-grothia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: