Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 75.000 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΑΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!


Σε επιβολή προστίμου 75.000(!) ευρώ ως διοικητική κύρωση στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για αυθαίρετες παρεμβάσεις με συνέπεια την…υποβάθμιση του Περιβάλλοντος στη περιοχή Κότσικας της Σάμου προχώρησε ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοικήσεως Αιγαίου..
Το πρόστιμο επεβλήθη προς την Ιερά Μητρόπολη Σάμου διότι δεν συνεμορφώθη προς τις υποδείξεις του δήμου σχετικά με τις εργασίες κατασκευής… γηπέδου ποδοσφαίρου στην παραθαλάσσια περιοχή, και την δενδροφύτευση της περιοχής.
Μπράβο στον κέρβερο γενικό γραμματέα.
Επέβαλλε πρόστιμο στην Εκκλησία επειδή διαμόρφωσε κάποια αλάνα, σε γήπεδο ποδοσφαίρου για να παίζουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως. Άσε που ο Μητροπολίτης διέπραξε και οικολογικό έγκλημα δενδροφυτεύοντας την παρακειμένη περιοχή. Ίσως αν κρέμαγε στα δένδρα, εκλογικά βιβλιάρια να είχε γλυτώσει το πρόστιμο. Ας είναι….. Αυτό θα πεί άξια και χρηστή διοίκηση.
Τώρα περιμένω να δώ, αν το παράδειγμα του δημάρχου Σάμου, θα το ακολουθήσει και ο συνάδελφός του, ο κ. Λιακόπουλος, γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοικήσεως Αττικής,  για το αυθαίρετο του οικογενειακώς αυθαιρετούντος κ. Παπακωνσταντίνου, του γνωστού και ως αποτυχόντος  υπουργού επί των οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας!
πηγή: http://www.elliniki-grothia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: