Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 85 NEΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΟΓΙΑ. ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ!


Ο απολογισμός των νεκρών από το χθεσινό μακελειό στο νησί Οτόγια, βορειοδυτικά του Όσλο, αυξήθηκε τώρα σε 85 από 84 που ήταν προηγουμένως, ανακοίνωσε η νορβηγική αστυνομία [στη φώτο ο δράστης Anders Behring Breivik ο οποίος είναι μασόνος και σιωνιστής που διατηρούσε μεγάλο blog με ψευδώνυμο και έγραφε άρθρα εναντίον του ισλάμ και γιατί οι Ευρωπαίοι πρέπει να υποστηρίξουν το Ισραήλ... παρόλα αυτά τα ΜΜΕ συνεχίζουν να διαδίδουν ότι είναι ακροδεξιός!!].
"Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος 85 ανθρώπων από τους πυροβολισμούς στο νησί", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Όσλο Τριν Ντίνγκελαντ.

Επισημαίνεται ότι ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη στο κέντρο του Όσλο παραμένει στους επτά, αν και οι αστυνομικές αρχές δεν απέκλεισαν νωρίτερα το ενδεχόμενο αύξησής του.

Οι εργαζόμενοι στα σωστικά συνεργεία πραγματοποιούν τώρα έρευνες με λέμβους και υποβρύχιες κάμερες για τον εντοπισμό θυμάτων στο νερό της λίμνης στην οποία βρίσκεται το Οτόγια.

Σε ερώτηση που της υπεβλήθη σχετικά με τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες πιστεύουν ότι υπήρξε και δεύτερος άνδρας που πυροβολούσε στο Οτόγια, η Ντίνγκελαντ απάντησε ότι "δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για έναν δεύτερο ένοπλο, μολονότι δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα".
πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: