Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ BLOG EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ SKOPELOSNEWS!!!

Να πούμε “και στα δικά μας”, ή να αντιδράσουμε μαζικά;
Περάσαμε από…λογοκρισία της Σκοπέλου και στην πρασινη Ελλάδα του 2011;
Περίεργη “Δημοκρατία” και “Ελευθεροτυπία” φαίνεται να επικρατεί εσχάτως στη χώρα μας. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση κειμένου σχετικά με τον κύριο Πεταλωτή και την επίσκεψη του στις φυλακές κορυδαλλού , διαπίστωσα ότι δεν είχα πρόσβαση για αναρτήσεις στο blog μου. Από χθες βράδυ οι διαχειριστές του SKOPELOSNEWS διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε νέες αναρτήσεις! ΕΚΛΕΙΣΑΝ το efimeridaskopelos ΣΚΟΠΙΜΑ! Έκλεισαν τον λογαριασμό skopelosnews, απαγορευσαν στον διαχειριστη skopelosnews να ξαναγράψει. Η καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, όπως αυτό στην αξιόπιστη πληροφόρηση/ενημέρωση προχωρεί με νέες πράξεις! Είναι αποκαλυπτικό του πως επιχειρούν να φιμώσουν αυτούς που προσπαθούν να σπάσουν την κατάσταση φόβου και παραπλάνησης που έχουν επιβάλει οι καναλάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι στον ελληνικό λαό. Η καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων προχωρεί με νέες πράξεις! Πρέπει να διαφυλάξουν την εξοργιστική ασυδοσία και αλαζονεία με την οποία οι άρχοντες μεθοδεύουν την εκποίηση της πατρίδας μας, χωρίς βέβαια να μην έχουν ευθύνες και κάποια κομματικά στελέχη από την Σκόπελο αυτό και αν είναι σίγουρο άλλα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και η Σκόπελος ο λαός της γνωρίζει ποιος είναι αυτός που θέλει μόνο το καλό του νησιού.

Εμείς εδώ στο skopelosnews διαπιστώσαμε ότι όχι μόνον μας έκλεισαν το efimeridaskopelos αλλά επιπλέον μας…νοικοκύρεψαν και τις σελίδες στο skopelosnews.

Μπράβο! Και πάλι Μπράβο! Καλά πάμε! Αυτά είναι τα αποτελέσματά σας 

ΔΕΙΤΕ, το ιστολόγιο καταργήθηκε.

Λυπούμαστε, το ιστολογίο στη διεύθυνση URLefimerida-skopelos.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.
θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα νέα email μας είναι skopelitakia εδώ σας παρακαλούμε τα μηνύματα σας και skopelosnews2 στο sporadestoday.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΚΟΜΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ BLOGGER ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΑΝΑ E MAIL ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΛΑ...

http://skopelos-news.blogspot.com/2011/07/blog-e-skopelosnews.html
Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: