Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ...ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ!


Συνελήφθησαν προχθες (19-07-2011) το μεσημέρι στον Ιαλυσό Ρόδου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού....
τρεις (3) αλλοδαποί ηλικίας 23, 25, 26 ετών και ένας ανήλικος 15χρονος, υπήκοοι Πακιστάν, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για ληστεία και εκβίαση και παράνομη διαμονή. Αναζητούνται ακόμη δύο ομοεθνείς τους.

Ειδικότερα, προχθές (18-07-2011) το βράδυ, οι συλληφθέντες μαζί με ένα εκ των δυο που αναζητούνται, εισήλθαν σε οικία που διέμενε 29χρονος ομοεθνής τους στην Κρεμαστή Ρόδου και τον εκβίασαν για την ζωή του προσπαθώντας να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (4000) ευρώ. Στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν σε διάφορα μέρη του σώματος, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (845) ευρώ, διάφορα έγγραφα και την δίκυκλη μοτοσικλέτα του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι συλληφθέντες, προ τριμήνου, είχαν συστήσει ομάδα και ενεργώντας από κοινού, πήγαιναν σε οικίες ομοεθνών τους και τους εκβίαζαν με σκοπό την απόσπαση χρημάτων και σε περίπτωση που αυτοί αντιστέκονταν, τους αφαιρούσαν με χρήση βίας διάφορα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, πριν δυο μήνες και τις νυχτερινές ώρες, ο 23χρονος, ο 26χρονος, ο 25χρονος και ένας εκ των δύο που αναζητούνται, εισήλθαν σε οικία που διέμενε 25χρονος ομοεθνής τους στην Κρεμαστή Ρόδου και εκβιάζοντας τον, προσπάθησαν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (4000) ευρώ.

Επίσης, την 15-07-2011 το μεσημέρι, ο 23χρονος, ο 26χρονος και ένας εκ των δύο που αναζητούνται εισήλθαν σε οικία που διέμενε 25χρονος ομοεθνής τους στην Κρεμαστή Ρόδου και τον εκβιάζοντας τον, προσπάθησαν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (4000) ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
πηγή: eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: