Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν «Μακεδόνες» και κανείς δεν θα τους δώσει δικαιώματα αφού οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ως τέτοιους. Αφού όμως, η Ελλάδα, επιδιώκει για την εφαρμογή των δικαιωμάτων των μειονοτήτων της στις γειτονικές χώρες, είναι υποχρεωμένη και η ίδια να δώσει τα ί
δια δικαιώματα στις μειονότητες που ζουν στην Ελλάδα»,τόνισε ο Παναγιώτης Δημητράς ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Αυστραλία από τους Σλάβους των Σκοπίων.

Ο Δημητράς, ως εκπρόσωπος της ελληνικής επιτροπής του Ελσίνκι , ισχυριζόμενος ότι παλεύει για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα θα συνεχίσει:«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι θα συνεργαστώ με το κόμμα «Ουράνιο Τόξο» επειδή έχει επιλέξει το σωστό δρόμο για να δουλέψει. Το γραφείο μας είναι ανοικτό και θα παράσχει κάθε βοήθεια προς το κόμμα αυτό γιατί κινείται προς την σωστή κατεύθυνση», είπε ο Παναγιώτης Δημητράς.

Οι θέσεις αυτές, του Παναγιώτη Δημητρά, προκάλεσαν δυσφορία στους παρευρισκόμενους Έλληνες Ομογενείς και με «επικεφαλής τον Μπαρμπάτος προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν 
με αποτέλεσμα να διακοπεί η διάλεξή του και όλα τα μέλη του ελληνικού συμβουλίου του Ελσίνκι, να απομακρυνθούν με συνοδεία την ασφάλεια του Πανεπιστημίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το σκοπιανό κανάλι.
 
Πηγή: Sitel

Δεν υπάρχουν σχόλια: