Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

Ο δούρειος ίππος της Ισλαμικής ηγεσίας στην Αθήνα, για να πετύχουν το πολυπόθητο γι’ αυτούς τζαμί, μέσα μάλιστα σε ιδιοκτησία του ενδόξου Πολεμικού μας Ναυτικού, είναι, απ΄ ότι φαίνεται, η φιέστα που προγραμματίσανε για το τέλος του ραμαζάνι στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.


Οι επιεικώς ”ερασιτέχνες” που μας κυβερνάνε, δεν το αντιλαμβάνονται αυτό;;; γιατί αλίμονό μας αν το καταλαβαίνουν και αδίστακτα επιτρέπουν αυτό το ανοσιούργημα! Εν πάση όμως περιπτώσει ο Ελληνορθόδοξος λαός μας όχι μόνο οφείλει να αγρυπνεί, αλλά και να ανησυχεί βαθύτατα … 
Για σκεφτείτε, τι εντυπώσεις θα δημιουργηθούν σε παγκόσμια κλίμακα από μιά τέτοια εκδήλωση των λαθρεπιβατών μουσουλμάνων στην Ελλάδα !! Ούτε να το σκέφτεστε … Αμφιβάλλει κανείς ότι όλος ο κόσμος θα μιλάει για τα δικαιώματα των “καταπιεσμένων” μουσουλμάνων στην Ελλάδα; Άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν πρόκειται για ιθαγενείς, αλλά για λαθρεπιβάτες εισβολείς !!! που η πολιτεία δεν έχει την τόλμη να τους επιστρέψει στις χώρες τους ή μάλλον τους προστατεύει σκανδαλωδώς εν αντιθέσει με τους ειρηνικά συναθροιζόμενους και διαμαρτυρόμενους Έλληνες που τους διώκει ποικιλοτρόπως. Αλλά άσε τους ιθύνοντες να επαναπαύονται στους πρόσκαιρους θρόνους τους, έχουν γνώση οι φύλακες.Από κύλικος μέχρι χειλέων πολλά πέλει” !!! (μετφρ. από το ποτήρι μέχρι τα χείλη πολλά γίνονται).


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
πηγή: exomatiakaivlepo.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια: