Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOGS, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!


Καπνίστε ότι θέλετε αρκεί να μην σκέφτεστε !!!
Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς…
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! 

Διατηρείται σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη. Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών!
Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Την ίδια ώρα τίθενται σε εφαρμογή τα κυβερνητικά σχέδια φίμωσης των blogs, αφού πλέον θα ταυτοποιούνται αμέσως μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, θα προωθήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs. Κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας, ο Μ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ότι «το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους». 

Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να καταπολεμηθεί, χωρίς να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσε τους βουλευτές ότι άμεσα συγκροτείται νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου και τη διεύρυνση των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Η Επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.


ΣΧΟΛΙΟ

ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η...ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...
ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΣΤΑ BLOGS...
ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ "ΠΑΣΑΡΟΥΝ" ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΒΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ...
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: