Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Οι θιασώτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων φαίνεται πως βιάζονται να προωθήσουν τα σχέδια των αφεντικών τους, που δεν είναι άλλα από την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Ο δήμος Τρικκαίων σύμφωνα με επίσημη δήλωση του αντιδημάρχου οικονομικών, θέλει να...βάλει ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ στο χέρι των υπαλλήλων του δήμου, προκειμένου να ελέγχει αν οι εργαζόμενοι στο δήμο τηρούν το εργασιακό ωράριο!!!


Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως "Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.
Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών". (news247.gr)

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε στην Ελλάδα από επίσημα χείλη αρμοδίου του κράτους
κάτι τέτοιο!!!


Το τσιπάκι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, όπου ο αντίχριστος θα προσπαθήσει να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους, με δικαιολογίες σαν κι αυτές για την εφαρμογή του!!!


Με ποιό δικαίωμα θα αναγκάσετε ανθρώπους να βάλουν κάτω από το δέρμα τους ένα μικροτσίπ;;;
Έχετε δει τις επιπτώσεις στον οργανισμό αν αυτό σπάσει;;;

Οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι ζώα για να τους βάζετε μικροτσίπ, ούτε ρομποτάκια για να τους ελέγχετε...
Έχουν όνομα και ΔΕΝ είναι αριθμοί...
Είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και έτσι θα παραμείνουν...

Καλό θα είναι λοιπόν να το ξανασκεφτούν κάποιοι προτού προσπαθήσουν να το εφαρμόσουν....


Αλήθεια, όλα τα άλλα προβλήματα στο δήμο σας τα έχετε λύσει και ασχολείστε με μικροτσίπ;;;


Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: