Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Αφού η ίδια η εντολοδόχος των πιστωτών κυβέρνηση δεν θέλει από μόνη της να εγκαταλείψει την γλυκιά εξουσία… Αφού η αντιπολίτευση (μείζονα και ελάσσονα) δεν κάνει τίποτα, (γιατί δεν θέλει), για να εξαναγκάσει αυτή την κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου, να πάει σε εκλογές, θα πρέπει εμείς οι...πολίτες μόνοι μας να την αναγκάσουμε. Θα πρέπει σιγά σιγά να ξαναγεμίσουν οι πλατείες, όχι με αγανακτισμένους, αλλά με αποφασισμένους και με στόχο αυτή τη φορά πολίτες, σε έναν ανένδοτο αγώνα.
Αυτή η κυβέρνηση, μετά την καταστροφική πορεία για τη χώρα που ακολούθησε από τις 4-10-2009 που ανέβηκε στην εξουσία, έφτασε σήμερα στο σημείο να…. συμφωνεί με ένα κράτος της ΕΕ (την Φινλανδία) να παράσχει εγγυήσεις στη νέα κυβέρνηση των αληθινών Φινλανδών, ερήμην των άλλων χωρών της ΕΕ (εννοείται ερήμην και του ελληνικού λαού) και τώρα να δέχεται καταιγισμό (και με το δίκιο τους) αιτημάτων για παροχή εγγυήσεων από όλα τα κράτη.
Αν ο λαός μας δεν σταματήσει αυτή την κυβέρνηση, κανείς δεν γνωρίζει σε τι άλλο θα προχωρήσει και τι άλλο θα παραχωρήσει ερήμην μας. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα παράσχει στο τέλος ως εγγυήσεις τα ίδια μας τα σπίτια, τις ίδιες μας τις περιουσίες, τις ίδιες μας τις καταθέσεις!!!
πηγή: anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: