Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΔΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ"!

Ακόμα ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τον ψευτο-πατριωτισμό του Καρατζαφέρη, που προκαλεί σοκ σε κάθε Έλληνα: Ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, κάνει λόγο για μια επένδυση των Κινέζων στην Ανάβυσσο, την οποία το ελληνικό κράτος απέρριψε. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού κανείς δεν είπε να διώχνουμε τις ξένες επενδύσεις, όταν βεβαίως αυτές προωθούν το εθνικό συμφέρον.

Ο πατριδοκάπηλος Καρατζαφέρης όμως, προχωρεί ακόμα παραπέρα, ζητώντας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Αγγλίας, όπου δίδεται η υπηκοότητα σε όποιον ξένο φέρει επενδύσεις αξίας τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων λιρών!!!


Με απλά λόγια, ο "υπερπατριώτης" καθορίζει την τιμή της ελληνικής ιθαγένειας σε μερικά εκατομμύρια ευρώ ή επενδύσεις!!!

Πρόκειται για ξεκάθαρη πράξη εσχάτης προδοσίας, που θα περιμέναμε να ξεστομίσουν οι συμφεροντολόγοι πολιτικάντηδες των δύο μεγάλων κομμάτων και οι γραικύλοι της αριστεράς, αλλά όχι ο Πρόεδρος ενός κόμματος που αυτοχαρακτηρίζεται ως "ορθόδοξο πατριωτικό"!

Ας πει κάποιος στον γελοίο Καρατζαφέρη, πως η ελληνική υπηκοότητα δεν είναι ούτε ντομάτες ούτε αγγούρια για να πουλιέται και να εμπορεύεται με παζάρια σε τιμή...ευκαιρίας!

Έλληνας δεν είναι ούτε ο Κινέζος, ούτε κανείς άλλος ξένος που "έφερε λεφτά" στη χώρα, αλλά ο έχων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ! Όλα τ'άλλα, αποτελούν ελεεινή πρόκληση και θα έπρεπε να ντρέπεται ο Καρατζαφέρης που τολμάει να τα ξεστομίσει!

Μάλιστα, αντιπαραβάλλει ως "επιχείρημα" τις παράνομες ελληνοποιήσεις του Ραγκούση, λέγοντας πως πρέπει να δώσουμε ιθαγένεια και σε πλούσιους, αφού πήραν οι "πειναλέοι"!!!

Δηλαδή ρε Προέδρε αν οι λαθρομετανάστες είχαν εκατομμύρια ευρώ για να "επενδύσουν" στη χώρα, θα τους έδινες ευχαρίστως υπηκοότητα;;;

Αυτό είναι το ασύλληπτο μέγεθος της υποκρισίας και του ανθελληνισμού του Καρατζαφέρη, που έχει το θράσος στην αρχή του βίντεο, να μιλάει και για κάποιους που "δεν έχουν μυαλό, είναι...κούκου"!

Ευτυχώς που δεν έχουμε όλοι σ'αυτή τη χώρα τα δικά σου μυαλά...διαφορετικά θα είχαμε ξεπουλήσει τα πάντα!

Aναδημοσίευση από: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

2 σχόλια:

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Ο Καρατζαφέρης δεν είπε αυτό. Ο Καρατζαφέρης μίλησε συγκεκριμένα για το σχέδιο κάποιων Κινέζων να επενδύσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας και φυσικά δεν αναφερόταν σε Κινέζους λαθρομετανάστες αλλά σε ελάχιστα άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν επενδύσεις (που τόσο πολύ τις χρειαζόμαστε) στην Ελλάδα. Πάψτε πια τις συκοφαντίες.

filopimin είπε...

Mην μπερδεύετε την υπηκοότητα με την ιθαγένεια.Δεύτερον,δεν μίλησε για λαθρομετανάστες(να κοιτάτε το βίντεο καλά),αλλά το αντίθετο.Μίλησε για ελάχιστους (πόσοι άραγε να είναι αυτοί;;)ξένους που θα επενδύσουν απο κάτι εκατομμύρια κ άνω!
Κ τρίτον αρκετές φορές ο Καρατζαφέρης πετάει μερικές προτάσεις χωρίς κατ'ανάγκην να τις υιοθετεί μετά στο πρόγραμμά του.Τα λέει περισσότερο σαν σκέψεις προς διάλογο.Έχω ακούσει απο τέτοια..Αυτό μου φάνηκε κ εδώ!