Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Κάθε οικονομικοπολιτικό σύστημα ακολουθείται από κάποια ιδεολογία. Ιδεολογία λοιπόν της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Τι ακριβώς είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ; Είναι το κίνημα για την επιβολή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, μιας θρησκείας ''κοσμικής'' θα λέγαμε, η οποία θα αντικαταστήσει τις επικρατούσες σήμερα παραδοσιακές θρησκείες και κυρίως τον Χριστιανισμό, ο οποίος είναι και ο πιο μεγάλος αντίπαλος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.Καταρχάς, το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν είναι καινούργιο. Οι ρίζες του πάνε πίσω στις πρώτες δεκαετίες, στο '20, στους Θεοσοφιστές και την Μπλαβάτσκι. Άνθισε όμως τη δεκαετία του '90, μέχρι σήμερα. 


Πρόκειται για ένα συνδυασμό αρχαίων μυστικιστικών δοξασιών της Ανατολής, με νεοπαγανιστικά στοιχεία και οικολογία, ούφο, γιόγκα...
Όλα αυτά μαζί, μια πραγματική σαλάτα δοξασιών, δίχως ίχνος υπερβολής, πραγματεύονται τα άπειρα νεοεποχίτικα βιβλία που κυκλοφορούν με το κιλό και ταλαιπωρούν το κουρασμένο μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου.
Ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός, ή για να το πούμε πιο ορθά ο σύγχρονος καταναλωτικός πολιτισμός του χάμπουργκερ, της κόκα κόλα και της φθηνής διασκέδασης, πετυχαίνοντας να αποκόψει το άτομο από την εθνική του ταυτότητα, δημιούργησε άτομα χωρίς αρχές και αξίες και χωρίς πίστη και οδήγησε το άτομο στη σχιζοφρενική κατάσταση να ψάχνει ένα αποκούμπι για να ''πιαστεί''.
Γι' αυτό, ο σύγχρονος άνθρωπος, ο πολίτης των καταναλωτικών δυτικών κοινωνιών, είναι το τέλειο θύμα των επιτήδειων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Και αυτό διότι όσο και να καταναλώσει ένας άνθρωπος, τα ερωτήματα τα υπαρξιακά παραμένουν και δεν απαντιούνται, πάρα μόνο με πνευματική τροφή. ''ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΟΝ ΜΟΝΟ ΖΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ''...
Η Εκκλησία, η οποία κανονικά θα έπρεπε να παίζει τον ρόλο της πνευματικής τροφού, ή έχει ενσωματωθεί στο σύστημα, ή έχει περιθωριοποιηθεί από το σύστημα. Συχνά, συναντάμε στις δυτικές κοινωνίες φαινόμενα αποκρουστικής διαφθοράς ιερέων ή ακόμα και φαινόμενα δηλωμένης ομοφυλοφιλίας και αθεΐας και κάθε άλλου σάπιου φρούτου στους κόλπους της εκκλησίας.
Αφού λοιπόν οι ιερείς μας, ή δεν μπορούν ή δεν τους επιτρέπεται να βοηθήσουν πνευματικά τον σύγχρονο άνθρωπο, τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουν οι διάφοροι θεοσοφιστές -γκουρού της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έτσι, ο σύγχρονος άνθρωπος βολοδέρνει σε ένα πέλαγος δοξασιών που κοινή τους συνισταμένη είναι μια: ότι ο άνθρωπος είναι Θεός.
Αυτή η κολακευτική πεποίθηση είναι βασική πεποίθηση της θρησκείας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και κοινή συνισταμένη όλων αυτών των θεωριών. Η δεύτερη κοινή συνισταμένη όλων αυτών των δοξασιών, είναι η προσπάθεια να απο-ιεροποιηθεί το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.
Βεβαίως, επειδή δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη διδασκαλία Του, προσπαθούν να την "ενσωματώσουν", λέγοντας πως ο Χριστός ήταν ένας μεγάλος "μύστης", ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας μεγάλος άνθρωπος, άλλα όχι ο Θεός, ή τουλάχιστον, όχι περισσότερο Θεός από ό,τι ο καθένας μας!
Το γεγονός ότι κύριος στόχος του κινήματος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ είναι το πρόσωπο του κυρίου μας Ιησού Χριστού, μαρτυρά και την προέλευση του κινήματος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ... Ίσως η πίστη να είναι το τελευταίο καταφύγιο στην ανοχύρωτη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Αν και αυτό το καταφύγιο αλωθεί, δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο για να μετατραπεί ο σύγχρονος άνθρωπος σε ένα απολίτικο και εξατομικευμένο ον, χωρίς ηθικές αντιστάσεις, προορισμένο να καταναλώνει ό,τι παράγει η βιομηχανία της Νέας Τάξης Πραγμάτων Σίγουρα, οι σατανικοί εγκέφαλοι της παγκοσμιοποίησης δεν θα το αφήσουν το θέμα έτσι.
Θα στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αποδόμησης του χριστιανισμού και θα προωθήσουν κάθε άλλο περίεργο φρούτο, είτε αυτό λέγεται οικουμενισμός, είτε αυτό λέγεται νεοπαγανισμός, σατανισμός, θεοσοφισμός και άλλα πολλά... Φυσικά, πολλά απ' αυτά τα βιβλία εσωτερικής αυτοβελτίωσης που κυκλοφορούν με το τσουβάλι, πραγματεύονται και σωστές ιδέες που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία ως και την κβαντική φυσική και το σύμπαν, όμως καλλιεργούν την πεποίθηση ότι τα κοινωνικά προβλήματα θα λυθούν αν όλοι οι άνθρωποι βελτιωθούμε πνευματικά!
Επειδή όμως η πνευματική βελτίωση είναι μια μακρόχρονη διαδικασία που διαφέρει από άτομο σε άτομο και ως προς τον απαιτούμενο χρόνο και ως προς το τελικό αποτέλεσμα, η καλλιέργεια τέτοιων πεποιθήσεων οδηγεί πρακτικά στην απάθεια και η απάθεια βολεύει τους παγκοσμιοποιητές! Αυτοί είναι που θέλουν τους ανθρώπους άβουλους, απαθείς και άκακους καταναλωτές και όχι ενεργούς πολίτες.
Κοντολογίς, μια χαρά καλή είναι η εσωτερική αυτοβελτίωση, όμως αν δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο και τους λογαριασμούς σου γιατί η κυβέρνησή σου σε έχει πουλήσει στους τοκογλύφους του ΔΝΤ, ε, τότε, μάλλον κάτι άλλο πρέπει να κάνετε και αφήστε την αυτοβελτίωση για μετά! Άλλη μιά πτυχή της υπόθεσης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, είναι και ο οικουμενισμός.
Όλες αυτές οι συνάξεις θρησκευτικών ηγετών όλων των θρησκειών που απευθύνονται στον ουράνιο πατέρα με τον δικόν του τρόπο ο καθένας, εκπορεύονται σαφώς από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και είναι τα προεόρτια της εγκαθίδρυσης μιας Πανθρησκείας, που θα είναι ένας συγκρητισμός όλων των θρησκειών.
Ανεξαρτήτως των προσωπικών πεποιθήσεων που μπορεί να έχει σχηματίσει ο καθένας περί Θεού, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η θρησκεία είναι απαραίτητο στοιχείο συνοχής για ένα έθνος και ειδικά για μας τους Έλληνες. Η Ορθοδοξία ήταν ο βασικός πυλώνας που μας κράτησε όρθιους στην τουρκοκρατία.
Όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές που με τον μανδύα του εκσυγχρονισμού προσπαθούν να αποδομήσουν το ελληνικό έθνος, πρώτα την θρησκεία έχουν βάλει στο ''μάτι''. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι βασικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας.
Αστρολογία, ταρώ, αρχαίες θρησκείες, πνευματισμός, κρεμαστάρια με κρυστάλλους, οικουμενικές προσευχές, ιεχωβάδες, μορμόνοι, όλες αυτές είναι εκφράσεις του Νεοεποχίτικου κινήματος. Οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων ξέρουν πολύ καλά ότι για να φτιάξουν ένα παγκόσμιο κράτος με μια παγκόσμια κυβέρνηση, πρέπει πρώτα να ισοπεδώσουν τα έθνη!
Για να γίνει αυτό, δεν φτάνει μόνο η οικονομική κρίση. Ξέρουν ότι πρέπει να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κουλτούρα και ακόμα περισσότερο μια παγκόσμια θρησκεία. Φυσικά αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά αυτοί το παλεύουν με όλα τα ύπουλα μέσα που διαθέτουν: κινηματογράφο, τηλεόραση, βιβλία, χρησιμοποιούν τα πάντα για να αποδομήσουν την πίστη του απλού ανθρώπου.
Οι κυριότεροι εχθροί τους είναι η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός γιατί έχει αποδειχτεί πολύ σκληρό καρύδι στο διάβα των αιώνων και γι αυτό και μας χτυπάνε από παντού: στην οικονομία, στη θρησκεία, στην Παιδεία, ώστε να μας γονατίσουν. Δεν θα τους περάσει όμως. Ο Ελληνισμός μοιάζει σαν "ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος". 3500 χρόνια σ' αυτά τα χώματα και όπως λέει ο ποιητής "η γη ανήκει στον Θεό και την μοιράζει στους γενναίους".


Εμείς λοιπόν κερδίσαμε με αίμα το δικαίωμα να πατάμε αυτά τα χώματα και δεν θα το πουλήσουμε σε κανέναν! Θα φύγουν και οι παγκοσμιοποιητές και οι νεοεποχίτες και η Νέα Τάξη Πραγμάτων και μαζί τους θα πάρουν όλα τα ανοσιουργήματά τους! Ο Ελληνισμός όμως θα μείνει και θα νικήσει! Τα έθνη θα νικήσουν!


Του Γιώργου Σταφυλά - Ελεύθερη ώρα

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δαμόκλειος σπάθη; Μάλλον θα πρέπει να συμπληρωθεί ο τίτλος της σελίδας,να λέγεται ''δαμόκλειος σπάθη του συστήματος'' ,διότι κανείς που υποστηρίζει τις θρησκείες και τάσσεται υπέρ τους είτε πρόκειται για τον χριστιανισμό ή για κάποια άλλη,και κανείς που υποστηρίζει τον αστικό αντιδραστικό εθνικισμό ,δεν μπορεί να έχει την αξίωση ότι είναι ''ενάντια στο σύστημα''. Και τότε αν το ισχυρίζεται ,είτε πρόκειται για αφέλεια και παραπλάνηση ή για συνειδητή εξαπάτηση του κόσμου,πατώντας πάνω σε πολλά και υπαρκτά προβλήματα ,να διαστρεβλώνει καταστάσεις,να δημιουργεί ''θεωρίες'' και να παρασέρνει πολλούς σε ύποπτα και επικίνδυνα μονοπάτια.
Είναι νομοτελειακό οι θρησκείες να εξαφανιστούν κάποια στιγμή και να επικρατήσει η επιστημονική υλιστική αντίληψη για τον κόσμο.Αυτό δε,είναι και προς την κατεύθυνση της προόδου ,της ευημερίας και οφέλους όλης της ανθρωπότητας.