Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!

Πάγωμα προκαλεί το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πατριδοκάπηλο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και ούτε λίγο ούτε πολύ αποδέχεται τη πρόταση των Φινλανδών για εγγυήσεις στο θέμα δανεισμού της Ελλάδας.

Σε μία ανακοίνωση, 75 μόλις λέξεων ο ΛΑΟΣ κατάφερε να δώσει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ, να...συστρατευθεί μαζί του και να αποδεχθεί την υποθήκη της χώρας.
«Μην κοροϊδευόμαστε: Όποιος δανείζει λεφτά – με πιθανό ενδεχόμενο να τα χάσει – θέτει σκληρούς όρους»

Με αυτή τη φράση ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τρέχει να δικαιολογήσει τη στάση των Φινλανδων απέναντι στην Ελλάδα σε ότι αφορά το θέμα της έκτης δόσης. Φυσικά, και όποιος δανείζει ζητάει εγγυήσεις, δεν διευκρινίζει όμως, τι κάνει αυτός που χρωστάει στην αντίστοιχη περίπτωση.

Προφανώς γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Το εύλογο ερώτημα όμως που προκύπτει είναι πως είναι δυνατόν το κόμμα, το οποίο υποκρίνεται το πατριωτικό, προβαίνει σε μία τέτοια δήλωση, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να θεωρηθεί εθνική προδοσία ;



πηγή: http://www.tsantiri.gr/

1 σχόλιο:

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Το άρθρο είναι ψευδές. Ο Καρατζαφέρης ζήτησε από τον Σαμαρά να διαπραγματευτεί με τους Δεξιούς Φινλανδούς, τον Παπανδρέου με τους Σοσιαλιστές και ο ίδιος να μιλήσει με τον Τίμο Σόϊνι. Το ζήτησε μάλιστα σε ομιλία του για τηξν Οικονομία στη Βουλή. Η ομιλία υπάρχει στο προχθεσινό τεύχος της Α1.σ