Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΙΚΑ: 109.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ "ΜΑ'Ι'ΜΟΥ"!


Και ποιοι φέρουν την πολιτική ευθύνη γι’ αυτό το απίστευτο αίσχος-ρουσφέτι, εάν όχι οι κυβερνώντες(ΠΑΣΟΚ και ΝΔ); 

Ολοκληρώθηκε χθες η απογραφή για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, κι όσοι δεν προσήλθαν χάνουν την σύνταξη. Πόσοι δεν προσήλθαν; Αν πιστέψουμε τον διοικητή του οργανισμού, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, 109.000 συνταξιούχοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά! Σύμφωνα πάντα με τον Σπυρόπουλο, πρόκειται για τους λεγόμενους «συνταξιούχους μαϊμού» (κυρίως πεθαμένοι που την σύνταξή τους καρπώνονταν οι συγγενείς κ.α.), οι οποίοι τράβαγαν μέχρι τώρα από τα κρατικά ταμεία το ιλιγγιώδες ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο, ή 15 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία δεκαετία!

Και ποιοι φέρουν την πολιτική ευθύνη γι’ αυτό το απίστευτο αίσχος-ρουσφέτι; Ποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που κυβέρνησαν τη χώρα την τελευταία δεκαετία; Αλλά και όλοι όσοι βρίσκονταν υπό οποιαδήποτε κοινοβουλευτική ιδιότητα μέσα στη βουλή; Διότι όλοι ήξεραν το «μυστικό», αλλά έκαναν το κορόιδο, γιατί δεν τα πλήρωναν από την τσέπη τους. Τα πληρώναμε όλοι εμείς, τα αιώνια κορόιδα, από τον ιδρώτα μας!

Που θα καταλήξει η όλη ιστορία; Ο διοικητής του ΙΚΑ δήλωσε με στόμφο, ότι: «θα διεκδικήσουμε πίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ». Επιτρέψτε μας να δηλώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, ότι είμαστε σίγουροι ότι αυτά είναι λόγια κενά περιεχομένου και ότι στο τέλος δε θα γίνει τίποτα. Όπως δεν έγινε με τους «γιατρούς του Κολωνακίου», με τους κατόχους των αδήλωτων βιλών και πισινών στα βόρεια-νότια προάστια της Αθήνας και στη Μύκονο, με τους μεγαλοφειλέτες του δημοσίου, με τους μαϊμού «τυφλούς», «κουτσούς» κι «ανάπηρους» και με τους λοιπούς απατεώνες του τόπου τούτου. Γιατί όλοι αυτοί είναι τα χαϊδεμένα παιδιά και οι μόνιμοι «πελάτες» των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου…



πηγή: elnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: