Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ!

Είμαι μαθητής του Λυκείου και θα ήθελα εδώ και καιρό να κάνω μία αναφορά για την προπαγάνδα που μας ποτίζουν στο θέμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ακόμα και από τα χρόνια του γυμνασίου...βέβαια αν αντιδράσουμε ή μιλήσουμε κατά του πολυπολιτισμικού μοντέλου θα μας αποκαλέσουν "φασίστες" ,"ακραίους ", "εθνικιστές" και διάφορες άλλες ταμπέλες ! 

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όποιος καθηγητής η δάσκαλος δεν προάγει εθνική συνείδηση παραβιάζει το ελληνικό σύνταγμα , θα μου πείτε τώρα πως η νέα χούντα που υπάρχει με το μανδύα της δημοκρατίας δεν ρωτάει κανένα και γράφει το σύνταγμα στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της. Αλήθεια εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα , έγινε κανένα δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν το πολυπολιτισμικό μοντέλο ; έγινε κανένα δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν να δούνε τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε μία χώρα με τζαμιά και ακραία ισλαμικά στοιχεία ;
Αναρωτήθηκαν ότι είναι φασιστικό με το έτσι θέλω να σου επιβάλλεται ο πολιτισμός ενός άλλου λαού ; Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός να βλέπεις την πλατεία που μεγάλωσες να έρχεται ένας ξένος κατακτητής και να την χρησιμοποιεί την πλατεία που φτιάχτηκε με τα χρήματα του Έλληνος φορολογούμενου πολίτη ως τόπο θρησκευτικής λατρείας ! Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να προσευχηθούν στο θεό τους μπορούν να πάνε σε ένα άλσος ή σε ένα βουνό και να κάνουν ήσυχα την θρησκευτική τους τελετή αλλά στόχος τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης .
 
Για ρωτήστε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα , Αχαρνών και διάφορων άλλων υποβαθμισμένων περιοχών που ζουν κάτω από την τρομοκρατία των λαθρομεταναστών . Αυτό που θα ήθελα να πω στους δήθεν αριστεροπροοδευτικούς που μας το παίζουν δήθεν αντιφασίστες , έχουν αναρωτηθεί ότι εκπληρώνουν τους στόχους των Τούρκων ; μάλλον όχι , για αυτό ας μάθουν πως ο πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας είχε πει πως "με τους Έλληνες δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο αλλά τους στέλνουμε μερικούς ανθρώπους από την από εδώ πλευρά στην από εκεί " ! Επίσης θα πρέπει να μάθουν πως ο Καρλ Μαρξ ήταν κατά των μεταναστών γιατί ωφελούσαν το κεφάλαιο , μήπως και αυτός ήταν "ακραίος" ; Μιλώντας για αυτά μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι του Γιώργου Κοινούση με το όνομα "Αμερική " όπου μέσα ειρωνεύεται την πολυπολιτισμική κοινωνία της αμερικής που δεν έχει ίχνος πολιτισμού λέγοντας " Αμερική Αμερική καλά μου έλεγαν μερικοί πως είσαι χώρα τραγική , μες στους δρόμους περπατούν άσπροι, μαύροι , κίτρινοι , χίπηδες και κύριοι ατσίδες και ηλίθιοι " , δεν νομίζω να θέλουμε να καταντήσουμε κάπως έτσι όπως μας περιγράφει και αυτό το παλιό λαϊκό τραγούδι γιατί όπως έλεγε και ο σπουδαίος Έλληνας πολιτικός Ίων Δραγούμης " αν πάψουν έθνη παύει να αναπτίζεται και η ανθρωπότητα " !
Για αυτό θα πρέπει να αντισταθούμε και σε αυτή την νέα μεθοδική παρακμή της χώρας μας, ας σταματήσουμε την φασιστική απειλή του πολυπολιτισμικού μοντέλου που δεχόμαστε ! Είμαστε Έλληνες και είναι φυσικό μας δικαίωμα το να θέλουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα μέσα στο ζωτικό μας χώρο , απάντηση σε αυτό μας δίνει και ο Έλληνας φιλόσοφος και ιδρυτής της πανελλήνιας ιδέας Ισοκράτης " όταν ένα γένος είναι πιο πριν από ένα άλλο έχει το δικαίωμα να αυτοπροστατευτεί " ή και αυτός ήταν φασίστας ; ! 

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

πηγή: elnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: