Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ "ANONYMOUS" ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Θα παρακολουθήσουμε ένα καθαρά νεοταξικό βίντεο των «Anonymous» όπου αναφέρουν αυτά που χρειάζεται η νέα τάξη πραγμάτων για να εδραιωθεί και είναι τα εξής...

Απευθυνόμενος ο «Anonymous» σε όλους τους ανθρώπους, κάνει μια αναφορά... σε μερικές συνήθειες που τους έχει προκαλέσει το ίδιο το σύστημα όπως η απληστία , το μίσος, η εξυπνάδα, η καλοσύνη. Επίσης μιλάει για ενότητα (θα δούμε μετά γιατί την αναφέρει) και αδελφοσύνη. Ως εδώ καλά...

Έπειτα επικαλείται τα εκατομμύρια των απελπισμένων ανθρώπων, δίνοντας τους την ελπίδα της αλλαγής και της δικαίωσης, λέγοντας πως η δύναμη που πήραν απ' τον λαό, θα γυρίσει πίσω και η Ελευθερία δεν θα χαθεί (μας καθησυχάζει γιαυτό που έρχεται να υποθέσουμε όπου θα είναι ακριβώς το αντίθετο)...!

Αμέσως μετά απευθύνεται στους υποταγμένους  στρατιώτες του συστήματος, λέγοντας τους να μην υποτάσσονται στο (παλαιό) σύστημα, γιατί είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι..!

Αμέσως μετά και απευθυνόμενος  σε όλους, λέει πως έχουν την δύναμη να διεκδικήσουν όλα αυτά που έχουν χάσει απ' την Ζωή τους!

Τα καλύτερα έρχονται...! Διαβάστε καλά το επόμενο!

Στο όνομα της δημοκρατίας ας χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! (με  μια παγκόσμια διακυβέρνηση;;;)

Ας παλέψουμε για ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ !!! (νέα εποχή; νέα παγκόσμια τάξη ίσως;;;)

Έπειτα πάλι στρέφει την προσοχή μας στο παλιό σύστημα , όπου αυτοί που είναι στην εξουσία ψεύδονται και υποδουλώνουν. ( Να ξεκαθαρίσουμε εδώ πως το ίδιο το σύστημα, έχει δημιουργήσει αυτή την διεφθαρμένη ιδέα σε μας για το παλιό, προσπαθεί να μας κάνει να αισθανθούμε την ανάγκη για κάτι νέο... Ακριβώς για να έρθει η λύση τους, δηλαδή η παγκόσμια διακυβέρνηση που ετοιμάζουν).

ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ... (να καταργήσουμε τα κράτη δηλαδή;)

Τώρα με ύφος πλύσης εγκέφαλου λέει χαρακτηριστικά : Ας παλέψουμε για έναν κόσμο λογικό, όπου η επιστήμη και η πρόοδος θα οδηγήσουν στην ευτυχία των λαών... (όνειρα, όπως το λεφτά υπάρχουν)

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! (όπου ακούς δημοκρατία τα τελευταία χρόνια ξέρεις τι έρχεται..!Όπως οι ''δημοκρατικές'' βόμβες στο Ιράκ. Όπως είπε ο Παπανδρέου : χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες!!! Δηλαδή να επιλέξεις ανάμεσα σε  2 λύσεις όπου θα τις έχουν ορίσει οι ίδιοι μονάρχες...)

Με το σκεπτικό ότι μας βάζουν οι ίδιοι τα προβλήματα άλλα και τις λύσεις, καταλαβαίνετε τι μας έρχεται!!! Για μένα προσωπικά οι ''ανώνυμους'' είναι το ίδιο με τους ''αγανακτισμένους''..! Πιόνια των παγκόσμιων εξουσιαστών για να φέρουν την παγκόσμια διακυβέρνηση...Αλλιώς πως δικαιολογούνται οι ίδιες ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ απόψεις τους;

Δες ΕΔΩ για τους ''αγανακτισμένους''...

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον μας. Χρειάζονται έξυπνες σκέψεις  και έξυπνες πράξεις ...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣ ΤΟ 2013.

Τα φρικιά-φίδια της παγκόσμιας υποδούλωσης, μας έχουν περικυκλώσει. Εσύ είσαι έτοιμος  για το επόμενο βήμα;

Αυτά που περάσαμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται με ταχύτητα αστραπής...

ΞΥΠΝΗΣΕ
πριν να είναι αργά!!!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


πηγή: afipnisoy.blogspot.com 

1 σχόλιο:

Αποχυμωτής είπε...

Εγώ πιστεύω ότι οι ανώνυμοι έχουν καλό σκοπό, άλλα ούτε αυτοί μπορούν να ξεφύγουν άπο την νέα τάξη, ας μην ξεχνάμε ότι ο κάθε ανώνυμος είναι διαφοτετικός καθώς δεν υπάρχει κάποια ηγεσία στους ανώνυμους.