Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

RFID ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνο όσο το εμφυτευμένο μικροτσίπ ταυτότητας ραδιοσυχνοτήτων (RFID). Το συγκεκριμένο τσιπ θα ενσωματωθεί και στην κάρτα του πολίτη -- ηλεκτρονική ταυτότητα. Μέσα από διάφορες προφάσεις όπως τρομοκρατία, ασφάλεια και διασκέδαση, το τσιπ προωθήθηκε και ενσωματώθηκε ήδη σε πολλές χώρες. 'Έφτασε όμως και στην Ελλάδα.

Στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες προφάσεις, όπου με αυτό τον τρόπο θα προσελκύουν κόσμο να αποδεχτούν το μικροτσίπ, είτε στην ηλεκτρονική ταυτότητα, είτε ενσωματωμένο στο δέρμα. Όσοι το αποδεχτούν θα έχουν περισσότερες απολαβές και διευκολύνσεις. Μερικές από τις προφάσεις θα είναι, εκπτώσεις σε αγορές και μπόνους, όπως ήδη γίνονται σε κάρτες δήμων, κάρτες σε σούπερ μάρκετ κτλ. Όλες αυτές οι έξυπνες κάρτες λοιπόν που έχουν ξεκινήσει να μας μοιράζουν δήθεν ότι συμμερίζονται την ταλαιπωρία και την φτώχια των πολιτών, μοιράζοντας λεφτά, που υποτίθεται δεν υπάρχουν, σε μπόνους , θα ενσωματωθούν στο μικροτσίπ που θα έχει η κάρτα του πολίτη και σε τελικό στάδιο στο τσιπ που μια μέρα θα ξημερώσει και στην Ελλάδα μας. Ότι κάνουμε στην καθημερινότητα μας θα καταγράφονται σε βάσεις δεδομένων. Ότι κάνουμε στη ζωή μας δε θα το ξέρουμε μόνο εμείς.

Φανταστείτε ένα πλανήτη όπου όλοι οι άνθρωποι να χρειάζεται να τσιπαριστούν με την γέννησή τους. Αυτό θα ήταν το τελικό εργαλείο εφαρμογής σε ένα σύστημα διοίκησης -- ελέγχου μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, στην οποία η Ελίτ θα κυβερνά τη μάζα με ολοκληρωτικό έλεγχο στις ζωές τους.πηγή: Έλληνες Youtubers

Δεν υπάρχουν σχόλια: