Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Οχι μόνο ανασχηματισμό, αλλά και συμμετοχή στην κυβέρνηση του. Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρά ζήτησε από τον . Λ. Παπαδήμο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, όπως αποκάλυψε σε συνομιλία που είχε με το «Το Βήμα».

«Αλλο, διαφορετικό κυβερνητικό σχήμα και άλλο, διαφορετικό χρόνο εκλογών, απ΄ αυτόν που έχει ήδη συμφωνηθεί. Μία κυβέρνηση με 13 το πολύ υπουργούς και με δύο αντιπροέδρους τους κκ. Παπανδρέου και Σαμαρά στην κυβέρνηση, ώστε να συντονίζουν τους υπουργούς τους. Με 50 υπουργούς δεν γίνεται δουλειά»

Επιπλέον, όπως αναφέρει, ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να υπάρξει νέα συνεννόηση με τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να επαναπροσδιορισθεί επ΄ ακριβώς ο χρόνος των εκλογών, να δοθεί, δηλαδή συγκεκριμένη ημερομηνία: «εάν δεν συμβεί αυτό τότε από τον άλλο μήνα όλοι θα τρέχουμε για εκλογές».

Δεν φτάνει που αποδείχτηκε σωσίβιο για τον ΓΑΠ γιατί με την ιδέα της συγκυβέρνησης, βγήκε απο το "κάδρο της ευθύνης" ο Παπανδρέου, τώρα θέλει να τον επαναφέρει και σαν αντιπρόεδρο...και οχι μονο αυτό αλλα θέλει και να αποφύγουνε και τις εκλογές. Δηλαδή ο Παπαδήμος μέλος της τριμερούς και πρώην υπάλληλος της Goldman sachs, ο Γιωργάκης το φερέφωνο της νέας τάξης που μας οδήγησε στην υποδούλωση των τοκογλύφων, ο Σαμαράς ο δειλός και ο Καρατζαφέρης μαζί, είναι η νεα πρόταση του Γιώργαρου για μια ΝΕΑ κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας και αυτή παλι χωρίς εκλογές...

συντακτική ομάδα - Θερμοπύλες

πηγή: elnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: