Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

10.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!


Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών από διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά το δριμύ ψύχος η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τα Ίμια. Περίπου 10.000 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο μνημείο των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν κατά την πτώση του ελικοπτέρου τους στα Ίμια, στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του οδού Ρηγίλλης.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Μαβίλη και διαλύθηκαν ήσυχα. Οι γύρω δρόμοι παρέμειναν κλειστοί μέχρι το τέλος της πορείας.

Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης που έχει συσταθεί από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, είναι η μοναδική οργανωμένη οντότητα που επιμένει να μας θυμίζει ότι εκείνη τη νύχτα χάθηκαν τρεις ήρωες και η προδοτική πολιτική ηγεσαία της εποχής έκανε ένα βήμα πίσω στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.

πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Χαζαρίδης (Ίων) Ιωάννης είπε...

Θα παρακαλούσαμε να είσαστε περισσότερο ενημερωμένοι. Αν μιλούσατε για μοναδική ¨πολιτική οντότητα¨ που μας θυμίζει την ημέρα εκείνη, θα συμφωνούσαμε. Αλλά ας μας επιτραπεί να σας διορθώσουμε και να σας ενημερώσουμε πως όπως πέρυσι αλλά έτσι και φέτος, εδώ στην Καβάλα υπάρχει η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών η οποία τιμά τους Αθάνατους Ήρωες μας. Ως απόδειξη, σας παραθέτω τα παρακάτω ......http://www.youtube.com/watch?v=2-5qK1Cf5x0&feature=player_embedded
....http://patriotikikinisikavalas.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html
Και για να δείτε ποιοί είμαστε και τι ενέργειες κάνουμε δείτε και αυτό ....http://www.youtube.com/watch?v=d6ur48y6WRM&feature=related

Παρακαλούμε θερμώς, όπως δημοσιεύσατε την δήλωση μας. Εκ μέρους της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, Χαζαρίδης Ιωάννης - Εκπρόσωπος τύπου.

ΔΑΜΟΚΛΗΣ είπε...

Το κείμενο είναι αναδημοσίευση από το defencenet.gr. Ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε και τη δήλωση σας.