Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ...ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ 4 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ!


Για διορισμό πολιτικών φίλων» καταγγέλει τον Μάκη Βορίδη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.«Είναι ενήμερη η κυβέρνηση για τις κινήσεις του Υπουργού Μεταφορών;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στη Βουλή έφτασε η υπόθεση των διορισμών, στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τεσσάρων πολιτικών φίλων του Μάκη Βορίδη.

Με ερώτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης ζητά την εξακρίβωση πληροφοριών πρόσφατων δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Βορίδης διόρισε στελέχη του «Ελληνικού Μετώπου» στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά αν η κυβέρνηση Παπαδήμου, που ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και την εθνική συνεννόηση, ήταν ενήμερη για την στελέχωση του γραφείου του κ. Βορίδη από μέλη του «Ελληνικού Μετώπου».
Ο Δ. Παπαδημούλης ρωτά επίσης: πόσοι και ποιοι νέοι συνεργάτες διορίστηκαν στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπό τον κ. Βορίδη, ποια η ιδιότητά τους και ποιες οι αρμοδιότητές τους και τα κριτήρια πρόσληψής τους.
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο κ. Βορίδης, «ως υπουργός Υποδομών δεν ξέχασε τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια κι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους την κυβερνητική εξουσία που ανέλαβε. [...] Μερικά από τα στελέχη του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ που βρήκαν στέγη κι εργασία στο Υπ. Μεταφορών είναι τα εξής;
1. Θεοδόσης Αθανασάς , επιφανές στέλεχος και διευθυντής του Ελληνικού Μετώπου που ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο Πολιτικό Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Μεταφορών.
2. Σπύρος Βάιλας, Το 2005 εξελέγη από το 2ο Συνέδριο στην Κεντρική Επιτροπή του Ελληνικού Μετώπου.
3. Φαίδων Δημόπουλος , ίσως το Νο2 του Ελληνικού Μετώπου. Ήταν υπεύθυνος και των οικονομικών του κόμματος.
4. Γιάννης Ζωγράφος , ιδιαίτερα δημοφιλής στον πατριωτικό χώρο. Συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγεωργίου, δημοσιογράφου της Ελεύθερης Ώρας που είχε συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
ΣΧΟΛΙΟ: Καμαρώστε κάτι ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που κάνουν τα ίδια που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί τους οποίους κατηγορούσαν και οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή της κατάντια! Η ΛΥΣΗ είναι ΜΙΑ...ΜΑΥΡΟ σε κάθε ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ, που προσπαθεί να υφαρπάξει τη ψήφο και την εμπιστοσύνη του κάθε ΑΓΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΜΑΥΡΟ σε όλο το πολιτικό κατεστημένο!

8 σχόλια:

filopimin είπε...

Λυπάμαι που αποδέχεσαι άκριτα την αντιπολίτευση των συριζαίων στον Μάκη Βορίδη.Που φτάσαμε;"Πατριώτες" να υποστηρίζουν την Αριστερά.Εύγε κ εις ανώτερα...Να σε πληροφορήσω μόνο γιατί το κόμπλεξ που έχεις σε κάνει να μην ψάχνεις ότι ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κάθε Υπουργός έχει δικαίωμα να διορίζει συμβούλους πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.Δηλ ο Βορίδης έπρεπε να κρατήσει τους προηγούμενους συμβούλους του Ραγκούση...;;!Η προπαγάνδα ας είναι τουλάχιστον πιο ενημερωμένη...

area51gr είπε...

Αντιγράφω μερικά σχόλια για το άρθρο σας από τρίτους:

--- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ;

(σσ ή ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - λέω εγώ;)

--- Μα ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕ υπουργός έχει δικαίωμα να διορίσει δικά του έμπιστα πρόσωπα ως συμβούλους..τόσο απλό.

--- Ας τους να λενε !Φυσικο ειναι να βαλει αυτους που ξερει καλα οτι δεν θα τον πουλησουν!

.. ΡΗΞΗ Κ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ...
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ Κ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ... Δυστυχώς κάποιοι που το παίζουν Ελληναράδες, κάνουν συχνά το αντίθετο - ταυτιζόμενοι με την θολοκουλτούρα, μόνο και μόνο για τα κομματικά τους «συμφέροντα»...

Αντί να πείτε μπράβο που μπαίνουν επιτέλους άτομα του Πατριωτικού Χώρου σε ζωτικές θέσεις, ΝΟΜΙΜΩΣ και ΟΡΘΩΣ, φωνάζετε.. Πατριώτες μου!.. Πως θέλετε να έρθει η Ρήξη κ Ανατροπή; ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ - ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ;... ΕΛΕΟΣ!...

Φτάσαμε οι "δεξιοί πατριώτες" να κράζουν τους "Δεξιούς", επειδή κάνουν το νόμιμο, αυτονόητο και ορθό, μόνο κ μόνο επειδή τσούζει τον ΣΥΡΙΖΑ.... ξεφτυλισμός, πλήρως....

area51gr είπε...

Για την ενημέρωσή σας διαβάστε αυτό:
http://dexios.gr/site/4114

Δέχομαι ότι μπορεί να παρασυρθήκατε λόγο κομματικών θέσεων (μίσος για το ΛΑ.Ο.Σ.), αλλά μην καταργήσουμε και την λογική και την αντικαταστήσουμε με την θολοκουλτούρα ύστερα από τόσο αγώνα ενάντια σε αυτή!... Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτυλίζεται από μόνος του.. Μην το κάνετε κι εσείς...

Φλαιμόν είπε...

Συμφωνώ με τον area51gr και τον filopimin. Να προσθέσω μόνο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ, ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΤΕΛΟΣ!!!

ΔΑΜΟΚΛΗΣ είπε...

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...

1) ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!
2)ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ;;; E;;
3)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΙΣΜΟ!
4)ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΗ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
5)ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
6)Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 'Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΩΝΕΨΗ...

area51gr είπε...

1. Το δέχομαι (γι' αυτό ενοχλήθικα απ' αυτή την ανακοίνωση άλλωστε - αν ήταν το tvxs δεν θα ασχολιόμουν)

2. Το πόσο δίκαιο ή άδικο είναι κάτι, δεν αφορά το θέμα αυτό. Γιατί αν αρχίσει ο καθένας να μιλάει για το δίκαιό του δεν τελειώνουμε πουθενά.

3. Αυτό που φαίνεται δεν γίνεται αντιληπτό, είναι ότι σε αυτές τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ θέσεις, το βασικότερο στοιχείο είναι Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ... Αν ζούσαμε σε εποχή αξιοκρατίας, θα καταλάβαινα την ένσταση. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.

4. «no comments»

5. Είτε σας αρέσει είτε όχι, σε αυτή την χώρα πρέπει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να ισχύσει αυτό που λέτε. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. Γι' αυτό, σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις, όπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, υπάρχουν ειδικοί νόμοι που επιτρέπουν την επιλογή των προσώπων, βάση του υπευθύνου... Αν είχαμε ΑΓΙΑΣΕΙ σαν κοινωνία, θα δεχόμουν την καταγγελία.

6 (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ). ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.) ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ... Γιατί καλή η άρνηση, αλλά αν δεν υπάρχουν επιλογές (κ επιχειρήματα για άλλες επιλογές), τότε η άρνηση είναι απλά ανόητη κ καταστροφική.

ΔΑΜΟΚΛΗΣ είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΤΜ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ " είπε...

ΔΑΜΟΚΛΗ, ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" (Σ.Σ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ!) ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ!http://www.ethnikometopo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=176:2011-07-07-09-12-07&catid=46:metopo
και: http://www.ethnikometopo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=163%3A2011-07-02-03-44-02&catid=65%3A2011-07-05-14-45-24&Itemid=109 καθώς και: http://www.ethnikometopo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=374:l10-10-r&catid=46:metopo