Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΙΣ"!


«Είναι σα να λέμε σήμερα ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει τις ρίζες του στο Μινσκ της Λευκορωσίας»!!!
Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο διότι διακεκριμένοι καθηγητές Πανεπιστημίων όπως ο Ντόνταλντ Κάγκαν του πανεπιστημίου YALE, απαντούν στο ερώτημα τις εθνικότητας ήταν οι Μακεδόνες και απαντούν ότι ήταν Ελληνες! Και όχι απλά ήταν αλλά οι Μακεδόνες δήλωναν με υπερηφάνεια την Ελληνική Εθνικότητά τους και στο όνομα της Ελλάδος δόξαζαν τις κατακτήσεις τους !
Παρακάτω θα δείτε δηλώσεις ενός πολύ διάσημου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ο οποίος λέει ότι: «αυτοί που ζουν στα Σκόπια και λένε ότι από εκεί ήταν ο Αλέξανδρος και η Μακεδονία είναι αμαθείς και εξωφρενικοί»! 
Και συνεχίζει έναν παραλληλισμό λέγοντας ότι «είναι σα να λέμε σήμερα ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει τις ρίζες του στο Μινσκ της Λευκορωσίας»!!
Στο τέλος του βίντεο θα δείτε και πολιτικούς της των Σκοπίων που παραδέχονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους απόγονους του Μ.Αλεξάνδρου!
πηγή: aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: