Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!


Οι προτεραιότητες της Visa στην Ελλάδα...

Στις 24/01/2012 στην εφημερίδα Καθημερινή, σε άρθρο με τίτλο: "Visa: Περαιτέρω προώθηση των ηλεκτρονικών πληρωμών", διαβάσαμε το εξής: "Ο Νίκος Καμπανόπουλος, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, σε δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η προώθηση των ηλεκτρονικών πληρωμών και η διείσδυσή τους ακόμη και στις συναλλαγές χαμηλότερης αξίας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Visa Europe, η οποία υποστηρίζεται από τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται το 2012 και στην Ελλάδα με την υιοθέτηση της τεχνολογίας ανέπαφων πληρωμών και πληρωμών μέσω φορητών συσκευών λίγο αργότερα. Για το 2012, θα συνεχίσουμε να προωθούμε τα πλεονεκτήματα των καρτών πληρωμών σε σχέση με τα μετρητά, καθώς και τη χρήση τους ως μέσου καταπολέμησης της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής, τόνισε ο κ. Καμπανόπουλος." 

Συγκρατείστε: "με την υιοθέτηση της τεχνολογίας ανέπαφων πληρωμών και πληρωμών μέσω φορητών συσκευών λίγο αργότερα." To σφράγισμα αγαπητοί δεν είναι μακριά, μάλιστα το θέλουν "εδώ και τώρα"!

Ας αναλάβουμε όλοι τις πνευματικές πανοπλίες που μας λέει και ο απ. των εθνών Παύλος, γιατί, οι δυσκολίες που μας περιμένουν θα είναι ακόμη φοβερότερες από τους πρωτοχριστιανικούς διωγμούς! Με πλήρη εμπιστοσύνη στη χάρη του Θεού και στην προστασία των αγίων Του ας κάνουμε όλοι αυτό που δε θέλουν οι μισόκαλοι και αντίχριστοι, ας υπηρετήσουμε το Θεό μας και το συνάνθρωπο με τη βεβαιότητα ότι ο αναστημένος Κύριος Ιησούς Χριστός θα έρθει και θα βάλει τον καθένα στη θέση του! 
Ο Θεός να είναι μαζί μας!

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: