Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!

Συγκλονιστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρησει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ στην Κατερίνα Χριστοφίδου του Αντέννα Κύπρου.


Ο κατασυκοφαντημένος Γέροντας, μιλάει για το υποτιθέμενο "σκάνδαλο" της Μονής, που χρησιμοποίησαν οι...λυσσασμένοι χριστιανομάχοι προκειμένου να πλήξουν το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία, αποσκοπώντας παράλληλα σε μικροκομματικά οφέλη: Αφού καταρρίπτει τον μύθο περί "μοναχών-μπίζνεσμεν", επισημαίνει τον τεράστιο ρόλο του συγκεκριμένου Μοναστηριού στο Έθνος, ιδιαίτερα κατά την μαύρη περίοδο της Τουρκοκρατίας (ίσως γι'αυτό να λυσσάνε έτσι οι βυσσοδομούντες εναντίον της, αφού ως γνωστόν είναι προοδευτικοί" ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ).


Σε κάποια στιγμή, ο Γέροντας αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα, τονίζοντας πως "Έρχεται πείνα στην Ελλάδα"! 


Η δημοσιογράφος τον ρωτάει "αν δεν έχει έλθει ήδη", με τον π. Εφραίμ να απαντά πως "θα έρθει ακόμα μεγαλύτερη"!!! Ταυτόχρονα, προβλήματα θα αντιμετωπίσει και η Κύπρος.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε στον Θεό να βοηθάει τον λαό μας να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες με πίστη και υπομονή, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, που θα φροντίσει για όλα, όπως είπε ο Γέροντας Εφραίμ.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

(ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑ Ν'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)



πηγή: www.pemptousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: