Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ!


Το άτυχο παιδί  είναι ο Βασίλης της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του Δεκεμβρίου έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. 


Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, μια γυναίκα οδηγός που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση.

Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή.
Σε διάφορες σελίδες δημοσιεύθηκε ψευδώς ότι οι Γονείς του παιδιού έχουν αποφασίσει να κάνουν δωρεά τα όργανα του παιδιού τους. Αντιθέτως οι γονείς έκαναν μεγάλο αγώνα για εμποδίσουν τους γιατρούς να αποσυνδέσουν το Βασίλη. Πλέον τα πράγματα στη δωρεά οργάνων έχουν ξεφύγει. Δεν  έχουν το δικαίωμα να στενοχωρούν την οικογένεια τη δύσκολη αυτή περίοδο. Τη περίοδο αυτή οι γιατροί θα έπρεπε να θυμίσουν στην οικογένεια τα αρκετά περιστατικά «επιστροφής» ανθρώπων που ήταν εγκεφαλικά νεκροί ώστε να τους δίνουν δύναμη, ελπίδα και πίστη στο Θεό και όχι να πέσουν στα κοράκια πάνω στα όργανα του Βασίλη. Και για να πάρουν δύναμη οι γονείς παραθέτουμε τα παρακάτω περιστατικά για να μη ξεχνιόμαστε:




Αναδημοσίευση από: 
http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: