Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ - ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ!



Οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν μια απόπειρα δολοφονίας από ισλαμιστές του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου, μετέδωσε σήμερα η ρωσική κρατική τηλεόραση.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία αυτή ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δύο άτομα συνελήφθησαν και επιβεβαίωσαν, σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το Πρώτο Κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.

Ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τις πληροφορίες ανακρίνεται από την ουκρανική αστυνομία, είπε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα όσα φαίρεται να έχει πει ο ίδιος, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην κατασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και ολοκληρώσει την αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντίμτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: