Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Γνωρίζαμε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα κυβερνούσε για περιορισμένο χρόνο και με συγκεκριμένη αποστολή. Και πάντως, σίγουρα όχι για να νομοθετήσει σκανδαλωδώς ευμενείς διατάξεις για τους αποφυλακισθέντες εγκληματίες λαθρομετανάστες και για... τους διακινητές λαθρομεταναστών, την ώρα που η χώρα βουλιάζει, και εξ' αιτίας των πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών κάποιων.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Το ότι με το νόμο που επιδιώκουν να περάσουν δήθεν «για την αποσυμφόρηση των φυλακών», οι διακινητές λαθρομεταναστών θα παραμένουν στην φυλακή για έναν μόλις χρόνο και μετά θα αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν το έργο τους; Το ότι αν λαθρομετανάστες δικαστούν για πλημμέλημα που δεν τιμωρείται με κάθειρξη, δεν θα προβλέπεται η απέλασή τους από την Ελλάδα; Το ότι λαμβάνεται πρόνοια, για κατηγορίες λαθρομεταναστών, για «...τη ζωή τους, τη σωματική ακεραιότητά τους και ακόμα για την προσωπική ή γενετήσια ελευθερία τους;»

Εννοείται πως για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα των δυστυχούντων και κατατρομοκρατημένων από τις λαθρομεταναστευτικές ορδές Ελλήνων, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, δεν επιδεικνύεται ανάλογο ενδιαφέρον! Ο ανθρωπισμός της πλαστικής και κάλπικης «προοδευτοσύνης» είναι επιλεκτικός....

Προσέξτε τι άλλο επιχειρούν να εισάγουν στην νομοθεσία μας οι εν Ελλάδι πολυπολιτισμικές θεραπαινίδες: Εάν μέσα σε ένα εξάμηνο από την στιγμή που θα εκτίσει την ποινή του ένας κακοποιός, κριθεί ότι η απέλασή του δεν είναι εφικτή για οποιονδήποτε λόγο , αυτός αφήνεται ελεύθερος να παραμείνει στην χώρα μας για όσο θέλει! Εάν όμως κριθεί ότι η απέλαση είναι εφικτή, τότε αναφέρεται το εξής απίστευτο: «Εάν ο αλλοδαπός αρνείται να συνεργαστεί (!!!), τότε παρατείνεται η κράτησή του για ένα ακόμη εξάμηνο και αν μέχρι τότε η απέλαση δεν γίνει εφικτή, η απέλαση ακυρώνεται και αφήνεται ελεύθερος»!

Και επειδή πρέπει αν είναι ολοκληρωμένη η προστασία (των λαθρομεταναστών εννοείται...) θα απαγορεύεται η απέλαση αλλοδαπού κακοποιού, εάν αυτός τελέσει γάμο με άτομο ελληνικής υπηκοότητος (1500 ευρώ στοιχίζει σήμερα ένας τέτοιος «γάμος»).

Τα παραπάνω θα ήσαν απλώς φαιδρά, αν στην Ελλάδα δεν είχαμε σήμερα πλέον των 2.5 εκατομμυρίων αλλοδαπών, οι περισσότεροι παράνομοι. Και αναρωτιόμαστε που το πάει (και) αυτή η κυβέρνηση: Να αδειάσουν από λαθρομετανάστες κακοποιούς οι φυλακές, για να μπαίνουν μέσα οι χθεσινοί νοικοκυραίοι, Έλληνες που ατύχησαν στη επιχείρησή τους ή απλώς χρωστούν γραμμάτια και επιταγές; Και σε τελική ανάλυση, ποιός πρέπει να είναι μέσα; Ο λαθρομετανάστης που έκανε φόνο μετά καλάσνικωφ, ή ο ατυχήσας Έλληνας που απλά του έσκασε ακάλυπτη επιταγή; Ποιός είναι ο επικίνδυνος για την κοινωνία;

Με τέτοια κατορθώματα, αρχίζουμε να γινόμαστε από καχύποπτοι, βέβαιοι: Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς εμάς! Μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Θέλουν τον χώρο, το οικόπεδο γωνία!

Εμείς, έχουμε το δικαίωμα να τους παραδώσουμε αυτή την πατρίδα;

πηγη

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝΙΔΑ! είπε...

κλωτσεια σε ολους και επιστροφη σε εμας στην διασπορα