Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


Στο μεταναστευτικό έχει στραφεί πια το ενδιαφέρον των κυβερνώντων και των ΜΜΕ, αφού η χρεοκοπία έχει κουράσει πια τους τηλεψηφοφόρους. Κάτι πρέπει να γίνει με τους μετανάστες γιατί πλησιάζει ο εμφύλιος και δεν θα σκοτωνόμαστε άνετα μεταξύ μας, αν έχουμε και τους μετανάστες μέσα στα πόδια μας.Ο υπουργός Προστασίας της Σαπίλας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης –γνωστός και ως Τζέιμς Μποντ από τη Βέροια – ανακοίνωσε τα σχέδιά του για τη δημιουργία«κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών» σε όλες τις περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας, προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κρήτης, οι οποίοι έχουν γίνει έξαλλοι που δεν θα έχουν κι αυτοί φυλακές κράτησης μεταναστών και θα φάνε πάλι στη μάπα τους ξενέρωτους τουρίστες.
Αντιδράσεις, όμως, υπάρχουν και από τους κατοίκους της Κοζάνης που δεν δέχονται να λειτουργήσει κέντρο κράτησης μεταναστών στην περιοχή τους, επικαλούμενοι την πολύχρονη ιστορία του τόπου τους που χάρισε στην Ελλάδα μια εμβληματική προσωπικότητα, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι κάτοικοι της Κοζάνης θεωρούν ακόμα απάνθρωπη την κράτηση των μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και ζητούν να πάρουν ο καθένας από ένα μετανάστη στο σπίτι του, για να τους κάνει όλες τις δουλειές τζάμπα και να τον δέρνουν όποτε έχουν τα νεύρα τους.

Πρόβλημα έχουν και οι Αθηναίοι, γιατί, αν φύγουν οι μετανάστες από την Αθήνα, θα βλέπουμε πάλι μόνο τις ίδιες σκατόφατσες που βλέπαμε, όταν στην Αθήνα ζούσαν μόνο Έλληνες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσιάζεται ξανά σαν φερέγγυο πρόσωπο, αν και είναι γνωστό πως είναι για τα μπάζα,αφού είναι ο πολιτικός που δήλωσε πως ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, ενώ έχει μεγάλη παράδοση στις κοτσάνες, μιας και είναι αυτός που είπε μέσα στη Βουλή πως ο Μπάρακ Ομπάμα είναι μουσουλμάνος και –αντί να ανοίξει η γη να τον καταπιεί- η δήλωσή του αποσιωπήθηκε από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.

Φυσικά, από την βλακώδη προπαγάνδα ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας και ΜΜΕ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών –που σκοπό έχει να κάνει να ξεχαστούν οι ευθύνες τους για τη χρεοκοπία και το Μνημόνιο- απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, που υπογράφτηκε το 2003από την κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου και υπουργό Δημόσιας Τάξης –άκου να δεις σύμπτωση- τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Το Δουβλίνο ΙΙ προβλέπει την επαναπροώθηση των μεταναστών που ζητούν άσυλο στη χώρα από την οποία εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση –δηλαδή,κυρίως, την Ελλάδα-, αλλά οι πάντες ξεχνούν να το αναφέρουν όταν μιλούν για μετανάστες, για να νομίζουν οι καθυστερημένοι και δουλοπρεπείς Έλληνες πως το όνειρο των μεταναστών είναι να ζήσουν στην Ελλάδα, αν και η αλήθεια είναι πως οι μετανάστες έχουν γραμμένη την Ελλάδα στα αρχίδια τους και μένουν αναγκαστικά εγκλωβισμένοι εδώ επειδή δεν τους επιτρέπουμε εμείς να φύγουν για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες – ή, αν καταφέρουν να φύγουν από την Ελλάδα, τους αναγκάζουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Δηλαδή, η Ελλάδα είναι ένα στρατόπεδο κράτησης μεταναστών. Η Ελλάδα είναι το στρατόπεδο κράτησης μεταναστών της Ευρώπης.

Τώρα τελευταία η Ελλάδα είναι και στρατόπεδο κράτησης Ελλήνων, οπότε πρέπει να μπουν σύρματα και τοίχοι γύρω από τους μετανάστες, για να έχουν οι Έλληνες την εντύπωση πως είναι ελεύθεροι.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι χρήσιμο να φτιαχτούν τριάντα στρατόπεδα κράτησης στη χώρα μας.

Κάπου θα πρέπει να φυλακίσουμε τους πολιτικούς, τους νταβατζήδες,τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές που ξέσκισαν τη χώρα.

Δεν είναι σωστό αυτοί οι άνθρωποι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αποτελούν κίνδυνο για όλους μας.

 
(Πέρσι τον Μάρτιο, έγραφα «Έλληνες λαθρομετανάστες».)
πηγή: pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: