Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΪΜΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!


Παρείχαν οδοντιατρικές υπηρεσίες χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και φορολογικές παραβάσεις.

Στο 11012 και στο 11012@ hellenicpolice . gr μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια περίπτωση.

Δυο (2) υποτιθέμενοι οδοντίατροι...συνελήφθησαν χθες (25.04.2012) το μεσημέρι στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε χώρο που λειτουργούσε ως οδοντιατρείο.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες, αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, μία 34χρονη γυναίκα και ένας 27χρονος άνδρας, ασκούσαν το επάγγελμα του οδοντίατρου, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες χωρίς να έχουν το αντίστοιχο πτυχίο ιατρικής σε χώρο που είχαν δημιουργήσει ως οδοντιατρείο.

Ο αστυνομικός έλεγχος, του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, έγινε ύστερα από ύστερα από ανώνυμη καταγγελία στην τηλεφωνική γραμμή 11012.

Από το φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο παράνομο οδοντιατρείο, διαπιστώθηκε παντελής έλλειψη Βιβλίων και Στοιχείων, ενώ επίσης βρέθηκαν:
Επτά (7) τετράδια με ιδιόχειρες ξενόγλωσσες σημειώσεις, με ονόματα, ημερομηνίες, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά που λάμβαναν παράνομα οι συλληφθέντες από τους ασθενείς τους ογδόντα (80) επαγγελματικές κάρτες ένα (1) μπλοκ σημειώσεων με το επαγγελματικό λογότυπο της συλληφθείσας και το ποσό των 800 ευρώ.

Ο αστυνομικός φορολογικός έλεγχος συνεχίζεται και παράλληλα θα ενημερωθούν η αρμόδια Δ.Ο.Υ, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες για κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e - mail) στη διεύθυνση 11012@ hellenicpolice . gr .

πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: