Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!


Σχόλιο στο: Ξεκινά η χρήση της κάρτας αποδείξεων στα ΑΒ.


ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΝΑΝΤΗΡΗΤΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΙΑ .
ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΕ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ), ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ .
ΤΑ ΠΕΙΘΙΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .
ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ... ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ .
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ .
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΤΟΥ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ η" ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ .
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ .
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ .
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ . ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

Αναγνώστης

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: