Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

H..."ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ...ΚΛΕΠΤΟΥΣΑ ΟΠΩΡΑΣ!Όταν το ΠΑΜΕ πάει στον… Καναδά δημοσία δαπάνη και οι συριζαίοι αναθέτουν μελέτες στις… κόρες τους… ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ): ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος, μετά το «πόρισμα Ρακιτζή», το οποίο αποκάλυψε το… πάρτι εκατομμυρίων που γινόταν από τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, με το υστέρημα του ελληνικού λαού. Και μάλιστα όχι όποιων κι όποιων, αλλά των συνδικαλισταράδων της «όλης αριστεράς», γνωστής για την (καναλόβια και μόνον…) «εντιμότητα» και το «ήθος» τους.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο Φωτόπουλος, που απέδωσε το πόρισμα του ΣΔΟΕ σε οργανωμένα συμφέροντα, αλλά μίλησε για «δικαιώματα που έχουν δώσει κάποιοι» πράγματι συνδικαλιστής της ΔΕΗ (και γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…) ανάθεσε «μελέτες» στις… κόρες του (οι οποίες ουδέποτε παραδόθηκαν, παρ’ όλα αυτά πληρώθηκαν!), ενώ κάποιος άλλος «φίλος του λαού», στέλεχος του «ηρωικού» ΠΑΜΕ, ταξίδεψε στον… καπιταλιστικότατο Καναδά (προφανώς για να οργανώσει κι εκεί… «αντίσταση και πάλη»), με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων φυσικά.

Άρα, όλοι οι σύντροφοι τα έφαγαν μαζί! Και το περιβόητο «ήθος της αριστεράς», τι απόγινε μωρέ; Τσιτάτο στα κανάλια των «νταβατζήδων»!

πηγή: elnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: