Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ILLUMINATI!

Επιμέλεια: Ο «Πεφωτισμένος»        

 Το παρακάτω κείμενο φέρεται πως αποτελεί τη διαθήκη των Illuminati, που σταμάτησαν επίσημα να υπάρχουν, εδώ και δυόμισι τουλάχιστον αιώνες, αποκαλύφτηκε δε στα τέλη του 20ού αιώνα, με την μερική αποκάλυψη των κανόνων και τελετουργιών των ελευθεροτεκτόνων.

 Το κείμενο είναι εκπληκτικής γραφής, περιέχει δε απόψεις που φτάνουν συχνά τα όρια του μύθου ή μιας μεγάλης παγκόσμιας συνωμοσίας, μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, που στο τέλος παραδέχονται πως προέρχονται απ` «τα βάθη του Σύμπαντος»…
 Πολλά απ` τα γραφόμενα – περιέργως πως – ή έχουν στο μεταξύ πραγματοποιηθεί ή μέλλει να γίνουν, αλλά η περιγραφή των ψυχολογικών μεθόδων επιβολής, ελέγχου και κυριαρχίας επί των ανθρώπων, σήμερα αποτελεί την «επιθυμία» των ηγετών (πολιτικών, οικονομικών, θρησκευτικών) όλου του κόσμου.
 Μετά την ανάγνωση του κειμένου αυτού, εύκολα μπορεί κάποιος ν` αντιληφθεί, ότι όλα όσα λέγονται για Πανθρησκεία«Νέα Εποχή» ή «Νέα Τάξη Πραγμάτων», μπορεί να έχουν τις ρίζες τους στουςIlluminati ή στους Ελευθεροτέκτονες και, πάντως, οι ηγέτες αυτοί (πολιτικοί, θρησκευτικοί, στρατιωτικοί, οικονομικοί ή διανοούμενοι) είναι συνέχειά τους…
Το κείμενο της Διαθήκης
 «Θα είναι μια ψευδαίσθηση τέτοιας κλίμακας, τόσο μεγαλειώδης, που θα ξεφύγει απ` την αντίληψή τους.
 
Εκείνοι που θα το καταλάβουν θα πρέπει να θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα, για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Εμείς θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε καμία απολύτως σχέση, ούτως ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί, ένα βήμα τη φορά, προκειμένου να μην κινήσουμε ποτέ την υποψία τους στους εαυτούς μας. Αυτό επίσης θα τους αποτρέψει από το να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές, που θα επισυμβαίνουν.

Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της αντίληψης τους, γιατί ξέρουμε τα μυστικά του απόλυτου (της συνειδητότητας). Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα δεσμευόμαστε, από το αίμα και τη μυστικότητα. Θάνατος θα επέρχεται σε όποιον μιλάει.

Θα κρατάμε σύντομη τη διάρκεια ζωής τους και το μυαλό τους ασθενές και αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας, σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ποτέ να μην αντιληφθούν το τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλαεπιταχυντές γήρανσης και κατασταλτικά στην τροφή και το νερό, ακόμα και στον αέρα που αναπνέουν. Θα καλύπτονται από δηλητήρια, όπου κι αν βρίσκονται.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους αναγκάσουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα υποσχόμαστε, ότι θα βρούμε μια θεραπεία μέσα από τα πολλά εργαστήριά μας, αλλ` εμείς θα τους τροφοδοτούμε μ` ακόμα περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια αυτά θ` απορροφούνται απ` το δέρμα και τα στόματά τους και θα καταστρέφουν το μυαλό τους και το σύστημα αναπαραγωγής τους. Σαν αποτέλεσμα, τα παιδιά τουςθα γεννιούνται νεκρά κι εμείς θ` αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τα δηλητήρια αυτά θα πρέπει να κρύβονται, σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σ` ότι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φοράνε. Πρέπει να είμαστε ευφυείς, στο πως θα διανέμουμε τα δηλητήρια, γιατί δεν πρέπει να γίνουμε αντιληπτοί. Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, μεδιασκεδαστικές εικόνες κι ευχάριστες μελωδίες (όπως, λ.χ. οι διαφημίσεις της coca cola). Εκείνους που τους θαυμάζουν (τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, κλπ.), θα τους πάρουμε με το μέρος μας, για ναπροωθούν τα δηλητήριά μας σε μόνιμη βάση.

Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στα έργα και θα εξοικειωθούν μαζί τους και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την αληθινή δράση τους. Όταν θα γεννάνε, εμείς θα διοχετεύουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους (μήπως εννοούν τα εμβόλια;) και θα τους πείσουμε ότι είναι για το καλό τους. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς, όταν τα μυαλά τους δε θα έχουν ακόμα ωριμάσει, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους, μ` ότι αυτά αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε, τα γλυκά. Όταν τα δόντια τους καταστρέφονται, θα τα γεμίζουμε με μέταλλα (εννοούν τα σφραγίσματα ή τα «σιδεράκια»), που θα σκοτώνουν το μυαλό τους και θα καταδικάζουν το μέλλον τους.

Όταν ποια η ικανότητά τους να μαθαίνουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, θα δημιουργήσουμεφάρμακα, που θα τους κάνουν ακόμα πιο άρρωστους και που θα προκαλούν καινούργιες ασθένειες, για τις οποίες θα δημιουργούμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Με την υπεροχή μας, θα τους καταστήσουμε πειθήνια όργανα κι αδύναμους μπροστά σε εμάς. Έτσι θα μεγαλώνουν με κατάθλιψη, με περιορισμένη νοημοσύνη κι αντίληψη και παχυσαρκία κι όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, θα τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο.

Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσουν ποτέ τον ανώτερο εαυτό τους. Θα τους αποσπάμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, προκειμένου να μην μπορούν ποτέ να είναι ένα με το όλο(την ύπαρξη, την συνειδητότητα, το θεό). Τα μυαλά τους θ` ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους προστάζουμε. Αν αυτοί αρνούνται, θα βρίσκουμε τρόπους να εισάγουμε στη ζωή τους τεχνολογία, που θα τους αλλάζει το μυαλό και τις πεποιθήσεις (ίσως εννοούν play station, 
TV, κτλ.)…

Θα χρησιμοποιήσουμε ως κύριο όπλο μας το φόβο. Θα επιλέγουμε και θα καθορίζουμε τιςκυβερνήσεις τους και θα δημιουργούμε αντίθετες παρατάξεις μέσα σ` αυτές. Εμείς, φυσικά, θα κατέχουμε και τις δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα το σκοπό μας, αλλά το σχέδιό μας θα υλοποιείται κατά γράμμα. Θα εκτελούν όλη τη δουλειά για εμάς κι εμείς θα ευημερούμε απ` τον κόπο τους. Οι οικογένειές μας δεν πρόκειται ποτέ να αναμειχθούν με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να επιβιώσουμε. Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώνει ο ένας τον άλλον, όταν αυτό μας συμφέρει. Θα τους κρατάμε αποσπασμένους απ` την ενότητα, με τη χρήση τουδόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους υπαγορεύουμε τι θα σκέφτονται και το πώς. Εμείς θα τους καθοδηγούμε, με ήπιους χειρισμούς και θα τους αφήνουμε να νομίζουν, ότι οι ίδιοι καθοδηγούν τους εαυτούς τους.

Θα υποθάλπουμε την εχθρότητα μεταξύ τους, μέσω των παρατάξεων μας (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, κτλ.). Όταν κάποιος ανάμεσά τους αντιληφθεί τι συμβαίνει, θα τον σιωπούμε με γελοιοποίηση ή με θάνατο, ανάλογα με το ποια λύση μας ταιριάζει περισσότερο. Θα τους προτρέπουμε να πληγώνει ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώνουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Θα το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιώντας το μίσος, σαν σύμμαχο και το θυμό, σαν φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς και δεν πρέπει ποτέ να δουν, ότι απ` τις συγκρούσεις τους εμείς θ` αναδυόμαστε σαν σωτήρες τους.

Θα είναι απασχολημένοι με το ν` αλληλοσκοτώνονται. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους, για όσο διάστημα εμείς επιλέγουμε.

Εμείς θα επωφεληθούμε τα μέγιστα απ` αυτό, γιατί δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, πολύ απλά, επειδή δεν θα μπορούν να μας αντιληφθούν. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από τουςπολέμους και τους θανάτους τους. Αυτό θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με το φόβο και το θυμό, μέσα απ` τις εικόνες και τους ήχους, που θα τους προβάλουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία, που έχουμε στη διάθεσή μας για την επίτευξη του σκοπού μας. Τα εργαλεία θ` ανακαλύπτονται απ` την εργασία τους. Ύστερα θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Εμείς πάντα θα αποκρύπτουμε την αλήθεια απ` αυτούς, ότι είμαστ` όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ τους! Ποτέ δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι το χρώμα (λευκός, μαύρος, κτλ.), είναι μιαψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν, ότι δεν είναι ίσοι μεταξύ τους.
Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, θα προχωράμε στο στόχο μας.
Θα τους πάρουμε τη γη τους, τους πόρους τους, καθώς και τον πλούτο τους, ώστε ν` ασκούμε πλήρη έλεγχο `πάνω τους. Θα τους εξαπατήσουμε, ώστε ν` αποδεχτούν τους νόμους, που θα εξαλείψουν την όποια μικρή ελευθερία κινήσεων τους έχει απομείνει. Θα καθιερωθεί ένα σύστημα χρημάτων, που θα τους φυλακίσει μια για πάντα (Ομόλογα, κάρτες, κλπ), διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους φυλακισμένους στο χρέος για πάντα.

Όταν θα συγκεντρώνονται μαζί, θα τους κατηγορούμε για εγκλήματα, που δήθεν διέπραξαν (κάψιμο των ανθρώπων στην Marfin, εμπρησμούς καταστημάτων, κτλ.) και θα παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική ιστορία για τον κόσμο, γιατί θα μας ανήκουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, κτλ.) για να ελέγχουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα των ανθρώπων υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκώνονται εναντίον μας, θα τους συντρίβουμε (ΜΑΤ, δακρυγόνα, κλπ), όπως τα έντομα, γιατί δεν έχουν καμιά για μας αξία.Θα είν` ανήμποροι να κάνουν κάτι, γιατί δεν θα έχουν απολύτως κανένα όπλο.

Απ` τη μεριά μας, θα προσλάβουμε κάποιους δικούς τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας κι εμείς θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή δεν θα `χουν ποτέ, γιατί δεν είναι σαν εμάς. Οι νεο-προσληφθέντες θα ονομάζονται «μυημένοι» και θα πρέπει να κατηχηθούν, ώστε να πιστεύουν ψευδώς τελετουργίες μέσ` απ` τις οποίες θα μπορούν – δήθεν – ν` αγγίξουν τις υψηλότερες σφαίρες του Σύμπαντος. Τα μέλη αυτών των ομάδων, θα πιστεύουν ότι είναι ένα μαζί μας, χωρίς να ξέρουν την πραγματική αλήθεια.

Ποτέ δεν πρέπει να μάθουν αυτή την αλήθεια, γιατί τότε θα στραφούν εναντίον μας. Για την εργασία τους, θα ανταμείβονται με υλικά αγαθά και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοικαι δε θα ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα αντιληφθούν το φως και ποτέ δε θα ταξιδέψουν στ` αστέρια, όπως εμείς. Γιατί και το φως και τ` αστέρια είναι αποκλειστικά δικά μας. Έτσι δε θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν στις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου τους του γένους, θ` αποτρέψει το πέρασμά τους στη σφαίρα του Διαφωτισμού. Αυτό ποτέ δεν θα το ξέρουν.

Η αλήθεια θα κρύβεται στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά, που δεν θα `ναι σε θέση να την αντιληφθούν, ως ότου είναι πολύ αργά. Ω, ναι, τόσο μεγάλη θα `ναι η ψευδαίσθηση της δήθεν ελευθερίας τους, που ποτέ δεν θα μάθουν ότι είναι σκλάβοι μας.

Όταν όλα αυτά συμβούν, η πραγματικότητα που θα έχουμε δημιουργήσει γι` ‘αυτούς, θα τους έχει αιχμαλώτους. Αυτή η πραγματικότητα θα `ναι η φυλακή τους. Θα ζουν σ` αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί, μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους, θα `ναι ανήμπορα μπροστά στις πεποιθήσεις τους, πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων.

Αν ποτέ όμως ανακαλύψουν ότι είναι ίσοι μαζί μας, τότε θα καταστραφούμε. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ. Αν ποτέ αντιληφθούν ότι είμαστ` όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούν να μας νικήσουν, τότε θ` αναλάβουν δράση. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μαθευτεί, τι έχουμε κάνει, γιατί αν το μάθουν, δεν θα `χουμε κανένα μέρος να κρυφτούμε, γιατί θα `ναι εύκολο να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε, όταν το πέπλο της εικονικής πραγματικότητας, που δημιουργήσαμε, πέσει. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανείς, μα κανείς στον κόσμο, δε θα μας παρέχει πλέον ασφαλές καταφύγιο.

Αυτή είναι η διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο των σημερινών και μελλοντικών μας ζωών, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα διαρκέσει πολλές γενιές, πάρα πολλά χρόνια από τώρα...

Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να μαθευτεί ότι υπάρχει.
Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη από αίμα, με το αίμα μας. Εμείς, που από τον ουρανό ήρθαμε στη γη …

Δεν πρέπει ποτέ να γράψει ή να μιλήσει κάποιος γι` αυτή, γιατί αν κάτι τέτοιο συμβεί, η συνειδητότητα που θα αφυπνίσει, θ` απελευθερώσει την οργή του Δημιουργού μας (Κάρμα: αιτία κι αποτέλεσμα) `πάνω σε μας κι εμείς θα πρέπει να πεταχτούμε στα βάθη του Σύμπαντος, από το οποίο προήλθαμε και να παραμείνουμε εκεί, μέχρι το τέλος του χρόνου – επ’ άπειρο»…
πηγή: http://newstrap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: