Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Ο..."ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες με όλες τις ενδείξεις να συντείνουν ότι πάμε σε σχηματισμό κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον κ. Φώτη Κουβέλη και με την κοινοβουλευτική στήριξη 168 βουλευτών της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης φαίνεται να προσεγγίζει θετικά αυτό το ενδεχόμενο, κάτι που διαφαίνεται και από την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ που ασκεί σκληρήnbsp;κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αξιοποίησε τη διερευνητική εντολή και ''με το σύνολο των χειρισμών της κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με πιθανό αποτέλεσμα την αναθέρμανση του δικομματισμού και τη συντηρητική μετατόπισα'' όπως αναφέρει.
Κατηγορεί προσωπικά τον κ. Τσίπρα για διατύπωση μαξιμαλιστικών θέσεωνnbsp;αλλά και ότι ''πολιτεύεται με ορίζοντα τη νέα προεκλογική περίοδο''.
Αυτό, όμως, που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι η τελευταία παράγραφοςnbsp;της ανακοίνωσης του κόμματος του κ.Κουβέλη.

Εκεί επισημαίνεται ότι ''η ΔΗΜΑΡ επιμένει σταθερά στη ρεαλιστική κατεύθυνση της σταδιακής απαγκίστρωσης από το μνημόνιο μέσα απόσκληρή επαναδιαπράγματευση με τους δανειστές μας, και στη σταθερήnbsp;προσήλωση στην παραμονή της χώρας στο ευρώ''.
Χρειάζεται κάτι άλλο;
Διαβάστε ακόμα: Πάμε για κυβέρνηση και όχι για εκλογές!
πηγή: http://on-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: