Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Για να γνωρίζετε το λάθος που ψηφίσετε σαν να συμφώνειτε με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που εείς χωρίς καν να τα γνωρίζετε ΕΣΕΙΣ!
ΕΜΠΟΡΙΟ:
  • Αποποινικοποίηση της χρήσης, κατοχής και προμήθειας όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:
  • Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους και απαγόρευση της απέλασης.
  • Δικαίωμα ψήφου μετανάστων.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
  • Αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, αγροφυλακή).
ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ:
  • Τον πλήρη διαχωρισμό ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου, ονοματοδοσίας. Αντικατάσταση του μαθήματος των Θρησκευτικών από μία επιστημονική προσέγγιση του φαινόμενου της θρησκείας. Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.
  ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ:
  • «Θέλουμε να κατοχυρωθεί στη χώρα μας, όπως σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Βέλγιο, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ισπανία κ.ά.), σε Πολιτείες των ΗΠΑ, η ελευθερία του σεξουαλικού προσανατολισμού. Η κατοχύρωση του δικαιώματος της συμβίωσης των ατόμων του ίδιου φύλου, με τη μορφή του πολιτικού γάμου, και η ταυτόχρονη αναγνώριση του συνόλου των δικαιωμάτων για τα ετερόφυλα ζευγάρια (περιουσιακά, φορολογικά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά)………ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 17/10/2007
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:
  • Απόσπασμα από συνέντευξη του Τσίπρα στο περιοδικό Schooligans:
Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
- Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
- Και μέχρι να γίνει αυτό;
- Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
  • Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους ”αγανακτισμένους πολίτες” του κόμματος DEB.
    Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να… προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτή αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.
Για την ονομασία των Σκοπιών
Ανοίγει την πόρτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Δικτατορικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αν κάνει αυτές τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σαν πράξεις!
Τι επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν, σκέφτειτε το…
Αλλιώς θα είστε κι εσείς συνυπεύθυνοι και συνένοχοι της Πατρίδος μας για εσχάτης προδοσίας με την ΨΗΦΟ σας!
Πρώτα κοιτάμε τις ΠΑΡΤΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ των κομμάτων για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!
Υ.Γ.: Το ίδιο ισχυεί για το κόμμα “Δημοκρατική Αριστερά” του Κουβέλη.
Τι Τσίπρας και τι Κουβέλης!! Έχουν ίδιες θέσεις κατά της Πατρίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: