Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!


Πριν λίγο μίλησα με αξιόπιστο φίλο που έχει βαθιά γνώση του πολιτικού και γεωπολιτικού παρασκηνίου.
Μου ανέφερε, αυτό που έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο, ότι...
δηλαδή «οι πολιτικοί μας επιδιώκουν την ακυβερνησία!»
Σαμαράς και Βενιζέλος ειδικά, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνουν ό,τι μπορούν γι' αυτό:
ο πρώτος με τις αδιανόητες προσαρτήσεις ξωφλημένων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και ο δεύτερος ομολογώντας δημόσια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο!
«Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ο Καμμένος κρυφά συμφώνησε για να δημιουργήσουν κυβέρνηση, ο ίδιος τον εξέθεσε με την δημοσίευση του non paper για να μην σχηματιστεί αυτή...»ανέφερε... 
Μου μετέφερε τον έντονο προβληματισμό ανθρώπων με πατριωτικό φρόνημα που βρίσκονται κοντά στον Σαμαρά... 
«Σκοπός τους είναι να επέλθει ακυβερνησία - όπως αυτή ορίζεται μετά από δεύτερες εκλογές - και να μας πετάξουν από το ευρώ ώστε να μπούνε οι ξένοι και να μας λεηλατήσουν. Ήδη οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας κι εκεί που θα αναγκαστούν να αντιδράσουν οι Τούρκοι είναι όταν θα διαπιστώσουν ότι γι' αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα...» μου είπε. 
«Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν όταν δουν ότι έμειναν έξω από την πίτα...»...μου είπε.
Kι επειδή ο αγαπητός φίλος είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα Παΐσιο, μού ανέφερε «ότι πρώτα θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και μετά θα γίνει μεγάλος διπλωματικός αγώνας. Επειδή θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι οι Τούρκοι για αντίποινα θα κλείσουν τα στενά και τότε θα έρθει το τέλος τους... Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πολύ μικρές...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: